ELAZIĞSPOR'DAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK'A TEŞEKKÜR 

Kısa adı ELİKAD olan Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı takımımızın Karşıyaka ile oynayacağı müsabakanın konaklama giderlerini üstlendi. Elazığspor kulübü, Prof. Dr. Açık'a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Her daim Elazığ’ın ve Elazığspor’un yanında olan Elazığ iş kadınları derneği başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bir kez daha bordo beyazlı takımımız Elazığspor’a destek oldu. Elazığspor’un cumartesi günü Karşıyaka ile İzmir’de oynayacağı müsabakanın konaklama giderleri Prof. Dr. Yasemin Açık tarafından karşılanacak. Cuma günü İzmir’e gidecek olan Elazığspor kafilesi, İzmir’de Prof. Dr. Yasemin Açık’ın misafiri olarak Ege Palas otelinde konaklayacak.

ELAZIĞSPOR'DAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK'A TEŞEKKÜR 

Elazığspor kulübü de ELİKAD başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu desteği ve jestinden dolayı bir teşekkür yayınladı. Yayınlanan teşekkür mesajında; “Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçı konaklama giderlerimiz ELİKAD Başkanı Prof.Dr. Yasemin Açık tarafından karşılanacaktır. Otelinin kapılarını Elazığspor’umuza açan ve her daim yanımızda olan ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN