Hacettepe Deplasman Giderleri Işıkver'den

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor'un 29 Nisan Cumartesi günü Hacettepe deplasman giderleri Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver tarafından karşılanacak…

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

ELAZIĞSPOR İLİMİZİN EN ÖNEMLİ MARKA DEĞERİDİR

Elazığspor’un halkımızın gözbebeği ve en önemli marka değeri olduğuna işaret eden MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver, 29 Nisan 2023 tarihinde oynanacak olan Hacettepespor deplasman giderlerinin tarafınca karşılanacağını ve bu desteklerin devam edeceğini açıkladı. Işıkver, Elazığspor’un sezonu tamamlaması için 4 maçı kaldığını belirterek, “Bu karşılaşmalardan ikisi içeride ikisi de dışarıda oynanacaktır. Ekonomik olarak zor günler geçiren futbol kulübümüzün kalan maçlarında da elimizden gelen destekleri vererek sezonu rahat bir şekilde tamamlamasını istiyoruz. 

Binlerce futbol severin ve taraftarlarının sevgilisi olan Bordo-Beyazlı Kulübümüz ne yazık ki, bulunduğu ligi hak etmemektedir. Siyaseten sahipsizlik, çok uzun yıllara dayanan yönetimsel sorunlar, kulübün dönem dönem kapanmanın eşiğine kadar gelmiş olması ne yazık ki bu takıma gönül vermiş halkımızı mutsuz etmektedir. İnşallah bu sezonun tamamlanması ile birlikte siyasi sahiplenmenin en yüksek seviyelerde gerçekleşeceği yeni dönemde takımımız çok hızlı bir şekilde yeniden yapılandırma ile öncelikle ekonomik bağımsızlığına kavuşacak ve tüm halkımızın özlemle beklediği modern stadyumunda süper lig karşılaşmalarına çıkacaktır. Bu hedef önümüzdeki 5 yıllık hizmet dönemimizin de 23 proje hedefinden biridir. Tüm halkımızla birlikte bu hedefe inanıyorum ki çok kısa bir zaman içerisinde ulaşacağız. Hepimizin coşarak zafer şarkılarını arşa yükselteceğimiz ve şehrimizi baştan başa bordo-beyaz renklere boyayacağımız günler çok yakın. Biz buna yürekten inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN