Elazığspor Taraftarlarından Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür açıklaması

Elazığsporlu taraftarlar Şile Yıldızspor maçı öncesi ve bundan önceki desteklerinden dolayı Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a 'Teşekkürler Elazığ'ın Ablası' diyerek teşekkür mesajı yayımladılar.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığspor’a sürekli yaptığı desteklerden dolayı taraftarların gönlünde taht kuran Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığspor – Şile Yıldızspor karşılaşmasındaki desteklerinden dolayı da taraftarların desteğini aldı. 

Yıllardır sürekli Elazığspor’un yanında yer alan, maddi ve manevi sürekli destekleyen Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Şile Yıldırımspor maçı öncesi tüm biletleri satın alarak taraftarlara büyük jest yapmıştı. 

Elazığspor Taraftarlarından Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür açıklaması

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, ayrıca maç sonrası futbolcuların maç başı alacaklarını da ödeyerek bir destek daha verdi. 

Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu destekleri karşısında Elazığspor taraftarları da açıklama yaparak teşekkür ettiler.  

“TEŞEKKÜRLER ELAZIĞ’IN ABLASI”

Elazığspor taraftarları yaptıkları açıklamada, “Teşekkürler Elazığ’ın Ablası! Geçtiğimiz günlerde Şile Yıldızspor müsabakasının biletlerini satın alarak taraftarlarımıza dağıtan ve her daim maddi ve manevi olarak Elazığspor’umuzun yanında olan Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Şile Yıldızspor maçı sonrası futbolcularımızın maç başı alacaklarını ödeyerek bir jest daha yaptı. Her zaman Elazığspor’umuzun yanında olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ediyor, bu davranışın diğer siyasilerimize de örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN