Muhtar Adayı Altaş'tan taraftara jest

Kültür Mahallesi'nin Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, mahalle sakinlerine Elazığspor-Kelkit Hürriyetspor Maçı için ücretsiz bilet vereceğini açıkladı…

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Her gün mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve çözümü noktasında ilgili kurumlarla görüşen Altaş’tan TFF 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vere Elazığspor’a da destek geldi. 

Gazeteci kimliği ve kadın duyarlılığı ile mahalle sakinlerinin sorunlarını birebir kendilerinden dinlemek için ev ziyaretleri yapan ve vatandaşların yoğun ilgi ve desteği ile karşılaşan meslektaşımız Altaş, Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Elazığspor-Kelkit Hürriyetspor Müsabakası için mahalle sakinlerine ve seçmenlerine ücretsiz bilet dağıtacağını duyurdu. 

Muhtar Adayı Altaş'tan taraftara jest

ELAZIĞSPOR ŞAMPİYON OLACAK

Altaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Mahallemizin değerli sakinleri için Pazar günü saat 14:00’te Elazığsporumuzun Kelkit Belediyespor ile karşılaşacağı müsabakanın biletlerini ücretsiz bir şekilde sizlere sunuyoruz. Bilet almak isteyen mahalle sakinlerimizin 0536 220 0613 Numaralı telefona ulaşmaları yeterli olacak. Vallahi Olcak, Billahi Olacak. Elazığ bu sene şampiyon olacak.”dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN