Elazığspor lige devam etme kararı aldı 

Türkiye futbol federasyonu, temsilcilerimiz Elazığspor ve 23 Elazığ FKB'nin da yer aldığı 3. Liglerde maç programını açıkladı. Bu programa göre, temsilcilerimizin ligden çekilme başvuruları da TFF tarafından kabul edilmemiş oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye futbol federasyonu, temsilcilerimiz Elazığspor ve 23 Elazığ FK’nın da yer aldığı 3. Lig maç programlarını yayınladı. TFF’nin resmi internet sitesinden yayınlanan programda deprem nedeniyle ligden çekilme kararının onayını bekleyen bordo beyazlı iki takımımızın bu talepleri de TFF yönetim kurulu tarafından reddedilmiş oldu. TFF maçların 4-5 Mart tarihleri itibariyle yeniden başlayacağını belirterek; "Başta Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu ara verilen TFF 3. Lig müsabakalarının 4-5 Mart 2023 tarihlerinde yeniden başlatılmasına karar verilmiştir" açıklamasını yaptı. ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un 22. Haftası'nda 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Çatalcaspor'la, 23 Elazığ FK ise TFF 3. Lig 2. Grup'un 22. Haftası'nda 5 Mart Pazar günü AH Iğdır FK ile evinde karşılaşacak. 

Öte yandan TFF’nin ligden çekilen kulüplerle ilgili kararlarını resmi internet sayfasından yayınlarken, temsilcilerimiz Elazığspor ve 23 Elazığ FK’yla ilgili ise resmi internet sayfasından açıklama yapmaması dikkat çekti. Bu durum, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kulüplerimizi sözlü yolla ikna ederek lige devam etmelerini sağladığı şeklinde yorumlandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN