Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık'ı bağrına bastı 

Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, karşılaşmayı taraftarların arasında izlerken, maç sonu ise galibiyet primini üstlenerek futbolculara da jest yaptı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ bağımsız milletvekili adayı prof. Dr. Yasemin Açık, bilindiği üzere Elazığspor-Şile Yıldızspor karşılaşmasının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapmıştı. Elazığspor’a her dönemde maddi katkıları olan Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığspor’un Şile Yıldızspor’la oynayacağı maçı izlemek üzere Doğukent Hıdır Bilek stadyumuna geldi. Bordo beyazlı taraftarlar Prof. Dr. Açık’ı tezahürat ve meşalelerle karşıladı.

Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık'ı bağrına bastı 

Elazığspor taraftarlarının yoğun ilgisinden dolayı Prof. Dr. Yasemin Açık stadyuma girmekte zorlanırken, taraftarlar Prof. Dr. Açık’a tribünlerde de yoğun bir ilgi göstererek, “Elazığ’ın ablası Yasemin Açık”, “Vallahi olacak, Billahi olacak, Yasemin ablamız mecliste olacak” “Elazığ’ın ablası Yasemin Açık” tezahüratlarıyla stadyumu adeta inlettiler.

Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık'ı bağrına bastı 

Karşılaşmanın ilk yarısını tribünün sol tarafında taraftarların arasında izleyen Prof. Dr. Yasemin Açık, müsabakanın 2.yarısını ise tribünün diğer yarısında yine taraftarların Maç boyunca da Elazığspor’un her atağında yerinde duramayan Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, zaman zaman heyecanlanırken, atılan gollerde ise oldukça mutlu oldu Öte yandan Elazığspor başkanı Serkan Çayır’ın galibiyet primi ricasını da kırmayan Elazığ Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Şile Yıldızspor maçının primini de üstlenerek bordo beyazlı kulüp ile futbolcu ve teknik heyete de jest yaptı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN