Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aşının tek dozu yetiyor!

İNGİLTERE’de yapılan bir araştırma Oxford/AstraZeneca ya da BioNTech/Pfizer aşılarının bir dozunun dahi 80 yaş üstü insanlarda, ağır hastalık ve ölüm riskini yüzde 80 oranında azalttığını ortaya koydu.

Türkiye Otomotiv Pazarı Şubatta Yüzde 24,2 Büyüdü

TÜRKİYE otomobil ve hafif ticari araç pazarı, bu yılın şubat ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 24,2 büyüyerek 58 bin 504 adet satış gerçekleştirdi.

Milli Sporcumuz Aliye Demirbağ, Elazığ Belediye Spor’da

Badmintonda Türkiye Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu ve Balkan Şampiyonluğu derecesi olan Elazığlı Milli Sporcumuz Aliye Demirbağ Elazığ Belediye Spor’da.

Yargıtay'dan HDP'ye inceleme! Kapatma davası gündemde

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP ile ilgili inceleme başlattı. İnceleme kapsamında Kobani iddianamesi ve HDP'li milletvekilleri hakkında hazırlanan fezlekelerin örneği Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan istendi.

Erdoğan, İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnsan Hakları Eylem Planı Tanıtım Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 11 ilke 9 amaç onlarca yeniliği açıkladığı reform paketinin nihai amacının yeni anayasa olduğunu belirtti.

Yetim Çocukların Yüzü Doğum Günü Sürpriziyle Gülüyor

Elazığ İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları yetim biriminde görevli kadınlar, doğum günü olan yetim çocukların yaşadıkları deprem ve salgının etkisinden kurtulmalarına katkı sunmak için sürpriz kutlama etkinliği gerçekleştirdiler.

Elazığ’da Kademeli Normalleşme Nasıl Başlıyor?

Elazığ İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan yeni normalleşme kararları açıklandı. İşte Elazığ Valiliği tarafından kararlar.

Başkan Ulaş ‘Kısıtlamaların Esnetilmesi Esnafı Rahatlatacak’

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla pandemi kısıtlamalarının esnetilmesi esnafı rahatlatacağını ifade etti.

DSÖ'den korkutan Covid-19 açıklaması

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Acil Durumlar Programı Direktörü Mike Ryan, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınının yıl sonuna kadar sona ermesini beklemenin gerçekçi olmadığını bildirdi.

Kamuda 60 yaş üstü ve kronik hastalığı olanlar idari izinli sayılacak

Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı hariç, kamuda 60 yaş üzerinde çalışanlar ile Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kronik rahatsızlığı olanların idari izinli sayılacağı açıklandı.

İşte okulların açılacağı illerin listesi!

TÜRKİYE'de normalleşme adımları çerçevesinde yüz yüze eğitim başlıyor. Orta ve düşük riskli iller listesinde yer alan 40 ilde yüz yüze eğitime start veriliyor.

İçişleri Bakanlığı’ndan Genelge

İçişleri Bakanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı kararların ardından genelge yayımladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İl İl Vaka Durumunu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il korona virüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 39,68 oranında virüs tespit edildi.

Şehir Hastanesinde Aynı Anda Dört Hastaya Anjio İşlemi Yapılabilecek

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi tüm cihazların aktif olarak kullanılmaya başlanması ile birlikte günde ortalama 20 hastaya hizmet verilebileceklerini duyurdu.

Sokağa çıkma kısıtlamasında karar günü!

Tüm Türkiye’de gözler, bugünkü ‘yerinde karar’ döneminin ilk kabine toplantısına çevrildi. İllerdeki risk durumuna göre lokantaların açılmasından yüz yüze eğitime, hafta sonu yasaklarından hafta içi kısıtlama saatlerine kadar kademeli normalleşme kararları açıklanacak.