Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bakan Selçuk'tan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Edirne'de yüz yüze eğitime ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Şehit Cem Havale İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Selçuk önemli mesajlar verdi. 'Okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararımız da devam ediyor' dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Borç Yapılandırmasına İlişkin Duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun’ kapsamında vergi borcu yapılandırılmasından yararlanan vatandaşların ilk taksit ödeme süresinin 1 Mart 2021 Pazartesi günü sona ereceği duyuruldu.

Bilim Kurulu Üyesi Uyardı!

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova, pandemiden kurtulmak için toplumun yüzde 70 ve fazlasının bağışıklık kazanması durumunun henüz gerçekleşmediğini hatırlatarak, "Bağışıklanmanın hızlanmaması ya da bağışıklığın verdiği rehavet ve insanların izolasyondan sıkılmasına bağlı olarak birtakım kurallara uyulmaması durumunda üçüncü dalga kaçınılmaz olarak yakın bir zamanda olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı mesaj

5 ildeki kongrelere canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar yaptı. İsim vermeden AK Parti'den ayrılanlara yüklenen Erdoğan, "Bu zorlu yolculukta egolarına, hırslarına, ihtiraslarına, kibirlerine yenik düşenler çıktı, biz bunların hiçbirine 'eyvallah' etmedik." düşüncesini dile getirdi.

Elazığ Belediyesi TEKNOFEST'e Katılacak

Gençlere Destek olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız. Elazığ Belediyesi olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Seçim yasasında bomba değişiklik!

AK Parti'nin Siyasi Partiler ve Seçim kanunlarında değişiklik taslağı tamamlandı. En bomba değişiklik ise İYİ Parti'nin Meclis'e girmesinin yolunu açan "TBMM'de grup kurma" şartıyla ilgili oldu. Artık hülle yapılamayacak, kiralık vekil alınarak Meclis'te grup kurup seçime girme hakkı kazanılamayacak.

Hande Fırat’tan iddia! Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti yönetimi ve kabinede değişikliğe gidiyor

2023 seçimlerine şimdiden kolları sıvayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti yönetiminde ve kabinede değişikliğe gideceği konuşuluyor. Dikkat çeken iddiayı Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat yazdı.

Elazığ Belediyesi, Rızaiye Mahallesi’ne Dev Kütüphane Kazandıracak

Elazığ Belediyesi tarafından Rızaiye Mahallesi’nde Elazığlı gençlere hitap edecek önemli bir proje daha hayata geçirilecek. Projenin duyurusunu yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İl İl Vaka Durumunu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il korona virüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 binde 44,22 kişide virüs tespit edildi.

Altında yükseliş başladı!

Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın ons fiyatı 1793 dolara çıktı. Altındaki yukarı yönlü gidişi değerlendiren teknik uzman Tunç Şatıroğlu, "1830 bölgesine kadar yani kanalın üstüne kadar devamını beklerim. Daha yukarı çıkması için enflasyon beklentilerinde artış veya teşvik paketi gelişmeleri gerekir" dedi.

Erdoğan'dan CHP'ye çok sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara operasyonuyla ilgili "CHP'nin başındaki zat adam zannettim. Bakanlarım gitsin, anlatsın istedim." derken "#DamatNerede" etiketine ilişkin ise sert ifadeler kullandı.

Adalet Bakanlığına 13 Bin 202 Personel Alınacak

Adalet Bakanı Gül, infaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alınacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mart Ayını İşaret Etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme adımlarının mart ayında atılacağına ilişkin açıklaması esnafta büyük heyecan yarattı. Vaka sayılarının düşük olduğu illerde kontrollü bir şekilde işletmeler açılacak. Normalleşmeye en yakın iller vaka sayılarına bakıldığında Şırnak, Hakkari ve Bitlis olarak görünüyor.

Kent Meydanı Projesinin İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan ve şehre vizyon katacak “Kent Meydanı” projesinin ihalesi yapıldı. Ahmet Aytar meydanını kapsayacak “Kent Meydanı” projesinde; açık alan, kapalı alan ve 900 araçlık otopark yer alacak.

Başkan Toraman 2020 Yılını Değerlendirdi

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman önce deprem ardından pandemi ile karşı karşıya kalan Elazığ’da 2020 yılını değerlendirdi. Başkan Toraman, yaşanan bu süreçte bizim temsil ettiğimiz esnaflarımızdan en fazla zarar gören esnafımız öğrenci servislerimiz oldu” dedi.