Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Puandan Karneye, Karneden Haritaya Normalleşme Başlıyor

Türkiye 1 Mart itibarıyla kademeli normalleşme sürecine girecek. İller 4 kriter çerçevesinde puanlandırılacak. Bu puana göre risk durumları renklerle ifade edilecek. İllerle ilgili 'yerinde karar' süreci başlayacak.

Elazığ’da Kaç Kişi Koronavirüs Aşısı Oldu?

Aşı haritası erişime açıldı. Türkiye'nin 81 ilinde aşılama çalışmalarının başlamasıyla birlikte vatandaşlar kaç kişinin aşı olduğunu merak ediyor. Bu kapsamda Elazığ’da 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle kaç kişi koronavirüs aşısı oldu?

Teknik Direktör Tekoğlu İstifa Etti

Elazığspor’da 4-1’lik Etimesgut Belediyespor mağlubiyetinin ardından Teknik Sorumlu Ümit Tekoğlu ile yollar ayrıldı.

Malatya Yolu’nda Yapılacak Villa Kent Projesi Tanıtıldı!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Emre Arolat Mimarlık’ın yürütücülüğünde ve Elazığ Belediyesi ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Malatya Yolunda yapılacak olan Umut - Elazığ Projesi’nin tanıtımı İstanbul’da gerçekleştirildi. Projeden elde edilen gelir şehrin kentsel dönüşümünde kullanılacak.

Belediye Gençlik Meclisi Depremzede Çocukları Unutmadı

Şehrin ve gençliğin sorunlarına katkı sunmak ve gelişimlerine değer katmak için çeşitli aktiviteler düzenleyen Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, Aşağıdemirtaş Konteyner Kent’te yaşayan depremzede çocuklara sinema keyfi yaşattı.

Bakan Soylu mutluluğunu böyle dile getirdi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir imkansızı başarmanın mutluluğu içindeyim. Birleştirilemez denilen, yazılımlar birleştirildi." düşüncesini dile getirdi.

Türkiye'nin aldığı Çin koronavirüs aşısından sevindiren haber!

Çin aşısının geniş çaplı Faz çalışmalarının yürütüldüğü Brezilya'daki Butantan Enstitüsü Direktörü Dimas Covas koronavirüs mutasyonları ile ilgili müjdeli haberi verdi.. Türkiye'nin de satın aldığı ve Çinli şirket Sinovac tarafından geliştirilen Kovid-19 aşısının, Güney Afrika ve İngiltere varyantlarında etkili olduğu açıklandı.

Restoran ve Kafeler Bu Tedbirlerle Açılacak

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, yeni normalleşme dönemiyle ilgili detaylar verdi: Restoranlar eskisi gibi hizmet vermeyebilir. HES kodu ile misafir kabul edecekler. Örneğin yüzde 25'lik bir kapasite ile açılabilirler. Misafirlere bir süre kısıtlaması uygulanabilir. Havaların ısınması ile beraber dış mekanlarda açılacak.

Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut Karşılaşması

2. lig Kırmızı Grup karşılaşmalarında Tetiş Yapı Elazığspor, Etimesgut ile Elazığ Doğukent Stadı’nda karşılaşıyor. Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut karşılaşması saat 13.00’da başladı.

TÜİK Açıkladı! Ne Kadar Mutluyuz?

TÜİK, 2020 yılı Yaşam Memnuniyeti Araştırması sonuçlarını açıkladı. Türkiye'de mutlu olduğunu beyan edenlerin oranı 2020'de yüzde 52,4'ten yüzde 48,2'ye geriledi. Kendi geleceklerinden umutlu olduğunu beyan eden bireylerin oranı ise geçen 2020 yılında yüzde 69,6 oldu.

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gara'daki 13 şehidin sorumlusunun Erdoğan olduğunu söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Sen ne yüzsüzsün ya... 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere 'Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır' nasıl diyorsun? Terbiyesiz herif" dedi.

Üniversitelerde yüz yüze eğitim başlıyor mu?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminde uygulamalı eğitimlerin yüz yüze, teorik eğitimlerin ise mümkün olduğunca çevrimiçi yapılması için tüm devlet ve vakıf üniversitelerine resmi yazı gönderdi.

Elazığ TSO'dan Dış Ticaret Protokolü

Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası (Elazığ TSO), üyelerine e-ticaret platformu üzerinden dış ticaret hizmeti sunulması için protokol imzaladı.

Dolar ve altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi?

Dolar/TL'de sert düşüşlerin ardından 7 TL civarında dengelendi. Küresel piyasalarda yaşanan sert hareketlerin devam edip etmeyeceği yakından izleniyor. Teknik uzmanların değerlendirmeleri dolar ve altındaki yön arayışında önemli fikirler veriyor...