Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut Karşılaşması

2. lig Kırmızı Grup karşılaşmalarında Tetiş Yapı Elazığspor, Etimesgut ile Elazığ Doğukent Stadı’nda karşılaşıyor. Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut karşılaşması saat 13.00’da başladı.

TÜİK Açıkladı! Ne Kadar Mutluyuz?

TÜİK, 2020 yılı Yaşam Memnuniyeti Araştırması sonuçlarını açıkladı. Türkiye'de mutlu olduğunu beyan edenlerin oranı 2020'de yüzde 52,4'ten yüzde 48,2'ye geriledi. Kendi geleceklerinden umutlu olduğunu beyan eden bireylerin oranı ise geçen 2020 yılında yüzde 69,6 oldu.

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gara'daki 13 şehidin sorumlusunun Erdoğan olduğunu söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Sen ne yüzsüzsün ya... 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere 'Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır' nasıl diyorsun? Terbiyesiz herif" dedi.

Üniversitelerde yüz yüze eğitim başlıyor mu?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminde uygulamalı eğitimlerin yüz yüze, teorik eğitimlerin ise mümkün olduğunca çevrimiçi yapılması için tüm devlet ve vakıf üniversitelerine resmi yazı gönderdi.

Elazığ TSO'dan Dış Ticaret Protokolü

Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası (Elazığ TSO), üyelerine e-ticaret platformu üzerinden dış ticaret hizmeti sunulması için protokol imzaladı.

Dolar ve altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi?

Dolar/TL'de sert düşüşlerin ardından 7 TL civarında dengelendi. Küresel piyasalarda yaşanan sert hareketlerin devam edip etmeyeceği yakından izleniyor. Teknik uzmanların değerlendirmeleri dolar ve altındaki yön arayışında önemli fikirler veriyor...

Optimar’ın ‘HDP kapatılsın mı’ anketinde çarpıcı sonuçlar! En yüksek hayır CHP'den

Optimar Araştırma Şirketi’nin, "Sizce HDP kapatılmalı mı?" anketinin sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 66’sı “evet” yanıtı verdi.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara dolandırıcılar konusunda uyarı yaptı. Elazığ Belediyesi, Başkan Şahin Şerifoğulları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediyede farklı görevlerde bulunan kişilerin adını kullanarak yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Koronavirüs kabusu ne zaman bitecek!

BioNTech'in kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin, koronavirüsün gelecek 10 yıl için bir sorun oluşturduğunu söyledi. Şahin, aşıyı gelişmekte olan ülkelere de ulaştırmak istediklerini belirtti.

MHP lideri Bahçeli ‘Bıçak kemiğe dayandı’

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. PKK'ya yönelik operasyonların kararlılıkla sürmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, "Kandil'e Türk bayrağı dikilmeli, mahmur yıkılmalıdır" dedi. HDP milletvekillerine çok sert tepki gösteren Bahçeli, "Sırtını PKK'ya yaslayan, terörist cenazelerine katılan hainlere milletvekilliği haramdır görüşündeyiz. İp yeterince inceldi, kopacaksa kopsun" dedi.

Uluova Sulama Projesi Masaya Yatırıldı

Altınova Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen toplantıda Uluova Sulama Projesi ve bölgenin sorunları görüşüldü. Toplantıda konuşan Milletvekili Metin Bulut, Uluova Sulama Projesinin baştan doğru planlanmadığını söyledi.

Bakanlık açıkladı! Çiftçiye yüzde 50 hibe müjdesi

Tarım ve Orman Bakanlığı, damızlık manda düvesi yetiştiricilerinin işletmelerinde yeni inşaat yapımı veya kapasite artırımı/rehabilitasyon çalışmalarına, damızlık dişi manda ve manda boğası ile yem karma ve dağıtma makinesi alımlarına, hibeye esas alım tutarlarının yüzde 50'si oranında destek verecek

Bakan Koca, illere göre haftalık vaka sayılarını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı. Buna göre 8-14 Şubat arasında Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide Elazığ'da 50,42, İstanbul'da 60,19, Ankara'da 35,49, İzmir'de 44,39 oldu.

Köy Okulu Öğrencileri, Milli Sporcu Eşliğinde Badminton İle Tanıştı

Orda bir köy var uzakta projesi ile Elazığ’n Kovancılar ilçesine bağlı Okçular Köyü’ndeki öğrenciler, milli sporcu Aliye Demirbağ’ın katılımıyla Badminton ile tanıştı

Elazığ Belediyesi ve İHH Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Düzenledi

Elazığ Belediyesi ile İHH İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimi işbirliğinde yetim çocuklara yönelik ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.