Nazırlı'dan, Çelik'e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ'a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi'nde saha çalışması yaptı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da temaslarına 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliğine ardından da Meclis Başkanlığına seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik’i ziyaretle başladı.

Nazırlı'dan, Çelik'e hayırlı olsun ziyareti

Çelik’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini ileten Milletvekili Nazırlı ardından yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında Zafran Mahallesine geçti.

Zafran Mahallesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı " Her daim sahada olmaya, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz"  dedi.

Nazırlı'dan, Çelik'e hayırlı olsun ziyareti

Milletvekili Nazırlı #Elazığiçinnöbetteyim programının ardından Cumhuriyet Mahallesinde kadınlara özel düzenlenen program katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte kadınların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı " Gerekli notlarımızı aldık. Kesin çözeriz diye kimseye söz vermiyoruz ama çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Nazırlı'dan, Çelik'e hayırlı olsun ziyareti

Düzenlediği programların ardından Milletvekili Nazırlı Elazığ Muhtar Derneği'nde muhtarlarla bir araya gelip talep ve önerileri dinledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN