Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bir bildiri de eski milletvekillerinden geldi

Skandal 'Montrö bildirisi' yayımlayan 104 emekli amiralden 14'ü hakkında gözaltı kararı verilmesinin yankıları sürerken eski milletvekilleri de bir bildiriye imza attı.

Emekli amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi

Gece yarısı bildiriye imza atan emekli amirallere kötü haber. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Montrö bildirisine imza atan emekli amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi.

Ödemeler bugün yapılacak

Mart ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri bugün yapılacak. Bakan Selçuk, IBAN bilgileri bulunmayanlara PTT üzerinden ödeme yapılacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik toplantı kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir değerlendirme toplantısı gerçekleştireceği bildirildi.

Uzman İsimden Yerli Aşı Açıklaması! 'Faz 2 Çalışmasında Ortaya Çıkacaktır'

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, sprey olarak uygulanan 'İntranazal Covid' aşısında Faz 2 çalışmasının çok önemli olduğunu söyledi. Savaşçı, "Aşının kimlere uygulanacağı, yan etki profilleri, kaç doz uygulanacağı Faz 2 çalışmasında ortaya çıkacaktır" dedi.

Dilipak'tan skandal bildiri için çarpıcı yorum ‘Bunun arkası gelir’

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında, "Bunun arkası gelir. Bu bir politik alerji testiydi. Bakalım kim ne yapıyor, nerede duruyor” yorumunda bulundu.

Enflasyon rakamları açıklandı

TÜFE'de 2021 yılı Mart ayında bir önceki aya göre 1,08, bir önceki yılın Aralık ayına göre 3,71, bir önceki yılın aynı ayına göre 16,19 ve on iki aylık ortalamalara göre 13,18 artış gerçekleşti.

Acilen çift maskeye geçin

İstanbul’da vaka sayısı bir haftada 31 bin artarak 91 bin 383 oldu. Bilim Kurulu üyeleri durumun ciddiyetini vurguladı ve alınması gereken kişisel tedbirleri anlattı.

10 emekli amirale 'darbeye teşebbüs'ten gözaltı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı aralarında eski Ergenekon davası sanıkları Cem Gürdeniz, Mustafa Özbey ve Kadir Sağdıç'ın da bulunduğu 'Montrö bildirisi'nde imzası olan 10 emekli amiralle ilgili gözaltı kararı verdi. Evlerinde arama başlatıldı. 4 emekli amiral ise ifadeye çağrıldı. Emekli paşalar, "darbeye teşebbüs" suçundan sorgulanacak...

Elazığ Belediyesi’nden Toplu Taşımada Yeni Düzenleme!

Elazığ Belediyesi, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar ile hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle toplu taşıma seferlerinde düzenlemeye gitti.

Elazığ Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Kitap Dağıtımı

Elazığ Belediyesi, 29 Mart-4 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kütüphaneler Haftası’ nedeniyle ücretsiz kitap dağıtımı etkinliği düzenlendi.

Elazığ’ın rengini mavi yapalım!

Tüm dünyayı etkisi altına alan, ülkemiz ve ilimizde ağır sonuçlarla seyreden Koronavirüs salgınında Avrupa’nın en yüksek vaka sayısına sahip olduk.

SİYASETTE YENİ YÜZLER HEYECAN OLUŞTURACAK!

Muhalefet partilerinin sık sık dile getirdiği erken seçim isteği hükümet kanadında olumlu karşılanmasa da bu yılın sonuna doğru erken seçim olacağı kaçınılmaz bir gerçek. Elazığ’da bir takım siyasilerin şimdiden seçim havasına girdiği ve temaslarına başladıklarını görüyoruz.

Başkan Şerifoğulları, Mega Yatırımları Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mega projelerle şehri markalaştırma hedefi doğrultusunda inşa çalışmaları devam eden Şehirler Arası Otobüs Terminali, Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Mini Terminal sahasında incelemelerde bulundu.