Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bilim Kurulu Üyesi Yavuz'dan uyarı!

İSTANBUL'da uzun süreden sonra cumartesi günü yasak kalktı ve kafeler, restoranlar doldu taştı. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, da kapalı mekan uyarısı yaptı. İstanbul'da artış eğilimi olduğunu belirten Yavuz, "Kapalı ortama girmek için henüz çok erken" dedi.

Elazığ Belediyespor Voleybol Takımı Grubunu Namağlup Şampiyon Olarak Tamamladı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 8. grupta sezonun son maçında Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL takımı ile karşılaşan Elazığ Belediyespor Voleybol takımı, rakibini 3-0 mağlup etti.

Muhtar Er'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarı Taner Er, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Muhtar Er mesajında şu görüşlere yer verdi:

Sarı illerde kırmızı kural! Daha sıkı tedbirler gündemde

Kademeli normalleşmede ilk veriler korkuturken daha sıkı önlemler gündemde. Kentin geneli sarı bile olsa, riskli cadde, mahalle, sokak ve parklar için kırmızı kurallar uygulanabilecek.

Vali Yırık’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kolordu Komutanımız Osman Erbaş ve 10 Şehidimiz Uğurlanıyor

Bitlis’te yaşanan elim helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş ile 10 kahraman askerimiz Elazığ Havalimanı’ndan düzenlenen resmi tören ile Ankara’ya uğurlanıyor.

Bitlis şehitlerinin isimleri belli oldu!

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit düşen askerlerimizin kimlikleri belli oldu. 11 şehidimizin olduğu kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da şehit olduğu açıklanmıştı. Türkiye'yi yasa boğan haber akşam saatlerinde Bitlis'ten geldi. Bingöl'den havalanan Kara Kuvvetleri'ne ait bir helikopterin Tatvan'da düştüğü açıklandı.

Polat ‘Kontrollü normalleşme dönemine geçişte vatandaşları uyardı’

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Risk Değerlendirme Haritasında Elazığ’ın orta riskli iller arasında yer almasının sevindirici olduğunu belirterek, kontrollü normalleşme döneminde tedbirlerin elden bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

İl Başkanı Akın Esnafla Bir Araya Geldi

Saadet Partisi İl Başkanı ve Yönetimi Gazi Caddesi üzerinde bulunan esnafla bir araya gelerek, Esnafın sorunlarını dinledi.

Elazığ Belediyesi Harput – Ulukent Arası Tarihi Yol Yapımı İle İlgili İhaleye Çıktı

Elazığ Merkez Harput – Ulukent (Hüseynik) mahalleleri arası tarihi yolun açılması ve sanat yapılarının yapımı ile ilgili Elazığ Belediyesi tarafından ihaleye çıkıldı.

Kritik Toplantıda Elazığspor İçin Hangi Kararlar Alındı?

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Ankara’da vali, milletvekilleri, belediye başkanı ve AK Parti il başkanı ile gerçekleştirilen toplantıda Elazığspor ile ilgili çıkan önemli kararlar hakkında Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.

Bilim Kurulu üyesi hemşehrimiz İlhan’dan kritik 'iki hafta' uyarısı!

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, iki haftada bir güncellenecek normalleşme uygulamasının ilin risk durumuna göre daha erken de yapılabileceğini söyledi. Mavi renkli bir ilde istenmeyen görüntüler oluştuğu takdirde İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun hemen harekete geçebileceğini söyleyen İlhan, şu an iller arası kısıtlama gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizdi.

Harput Film Akademi Elazığ'da Başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleri, Elazığ Valiliği'nin himayesinde "Harput Film Akademi" başlıyor. Elazığ Valiliği öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleri ile “Harput Film Akademi” başlayacak. Akademi bünyesinde alanında uzman akademisyenler ve sinemacılar ile Kısa Film Atölyesi ve Belgesel Film Atölyesi yapılacak.