Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Korkutan mutant virüs uyarısı ‘Vuhan'dakine göre çok hızlı’

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, mutasyonlu virüsün Türkiye'deki yayılımına ilişkin açıklama yaptı. Akın, "Öyle bir mutantla karşılaştık ki yayılımı Vuhan'dan dünyaya dağılan virüse göre çok hızlı. 33 ilde saptadık; ama tüm illerde bunu saptamak için çalışma sürdürülüyor. Yarın bir başka rakamla karşılaşabiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’a Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı’nın kılınacak olan cenaze namazına katılmak üzere Elazığ’a geldi.

AK Partili Zengin'den 'yeni anayasa' ile ilgili açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili, "Türkiye'de özellikle hukukla, adaletle, siyasetle bugüne kadar iştigal eden, Türkiye için ileri demokrasiyi çıta olarak gören insanlar için sivil anayasanın fevkalade önemi var." dedi.

Bakan Akar komuta kademesi ile sınır hattında!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar komuta kademesi ile sınır hattında Pençe Kartal harekat merkezinde incelemelerde bulunuyor.

Çin aşısı yaptıran Deniz Zeyrek antikor testi sonuçlarını paylaştı

Çin menşeili Sinovac aşısı yaptıran Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, antikor testi sonuçlarını Twitter'dan paylaştı. Zeyrek, aşının tuttuğunu ve koruyuculuk sağladığını açıkladı.

Elazığ’ı Yakından İlgilendiriyor! Kredi Limitleri Yükseltildi

Konutunu kentsel dönüşüme sokmak isteyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kolaylık sağlayan faiz desteğine ilişkin yeni kararı imzaladı. Buna göre konutlarda kentsel dönüşüm faiz destekli kredi 125 bin liradan 200 bin liraya çıkarıldı.

Okullar açılacak mı? Prof. Yavuz'dan mutant virüs için kritik açıklamalar

Koronavirüs derken şimdi de mutasyonu konuşuyoruz. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Türkiye'de ağırlıkla İngiltere varyantının görüldüğüne dikkat çekti ve okulların açılmasına yönelik kritik açıklamalar yaptı.

'Maskeyi çıkarıyoruz' paylaşımlarına sert tepki

Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerin başında maske takmak gelirken Twitter'da 'maskeyi çıkarıyoruz' etiketiyle yapılan paylaşımlar tepki çekti. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, "Bu şekilde yanlış, kanıta dayalı olmayan paylaşımlar, sağlık çalışanlarımızı, hayatını kaybedenlerin ailelerini gerçekten çok üzüyor." dedi.

Altın fiyatları yeniden düşmeye başladı!

Altın fiyatları, teşvik paketi beklentilerinin Jerome Powell'ın istihdam piyasasına dair yorumları ve istihdam verilerinden ağır basmasıyla haftayı kazançla geçmeye hazırlanıyor fakat günlük olarak düşüşte. Gram altın küresel altın fiyatlarını takip ederken gümüş yatay bir seyir içerisinde.

Gazeteci Özışık açıkladı! Asiltürk partiyi kongreye götürecek

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Saadet Partisi'ni kongreye götüreceği ve Temel Karamollaoğlu'nun yerine ise Prof. Dr. Mete Gündogan'ı getirmeyi planladığı iddia edildi.

MHP lideri Bahçeli adaylığını açıkladı

MHP lideri Bahçeli, partisinin Büyük Kurultayının 18 Mart'ta yapılacağını duyurdu. Bahçeli ayrıca, kurultayda aday olacağını da açıkladı.