Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Optimar’ın ‘HDP kapatılsın mı’ anketinde çarpıcı sonuçlar! En yüksek hayır CHP'den

Optimar Araştırma Şirketi’nin, "Sizce HDP kapatılmalı mı?" anketinin sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 66’sı “evet” yanıtı verdi.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara dolandırıcılar konusunda uyarı yaptı. Elazığ Belediyesi, Başkan Şahin Şerifoğulları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediyede farklı görevlerde bulunan kişilerin adını kullanarak yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Koronavirüs kabusu ne zaman bitecek!

BioNTech'in kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin, koronavirüsün gelecek 10 yıl için bir sorun oluşturduğunu söyledi. Şahin, aşıyı gelişmekte olan ülkelere de ulaştırmak istediklerini belirtti.

MHP lideri Bahçeli ‘Bıçak kemiğe dayandı’

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. PKK'ya yönelik operasyonların kararlılıkla sürmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, "Kandil'e Türk bayrağı dikilmeli, mahmur yıkılmalıdır" dedi. HDP milletvekillerine çok sert tepki gösteren Bahçeli, "Sırtını PKK'ya yaslayan, terörist cenazelerine katılan hainlere milletvekilliği haramdır görüşündeyiz. İp yeterince inceldi, kopacaksa kopsun" dedi.

Uluova Sulama Projesi Masaya Yatırıldı

Altınova Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen toplantıda Uluova Sulama Projesi ve bölgenin sorunları görüşüldü. Toplantıda konuşan Milletvekili Metin Bulut, Uluova Sulama Projesinin baştan doğru planlanmadığını söyledi.

Bakanlık açıkladı! Çiftçiye yüzde 50 hibe müjdesi

Tarım ve Orman Bakanlığı, damızlık manda düvesi yetiştiricilerinin işletmelerinde yeni inşaat yapımı veya kapasite artırımı/rehabilitasyon çalışmalarına, damızlık dişi manda ve manda boğası ile yem karma ve dağıtma makinesi alımlarına, hibeye esas alım tutarlarının yüzde 50'si oranında destek verecek

Bakan Koca, illere göre haftalık vaka sayılarını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı. Buna göre 8-14 Şubat arasında Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide Elazığ'da 50,42, İstanbul'da 60,19, Ankara'da 35,49, İzmir'de 44,39 oldu.

Köy Okulu Öğrencileri, Milli Sporcu Eşliğinde Badminton İle Tanıştı

Orda bir köy var uzakta projesi ile Elazığ’n Kovancılar ilçesine bağlı Okçular Köyü’ndeki öğrenciler, milli sporcu Aliye Demirbağ’ın katılımıyla Badminton ile tanıştı

Elazığ Belediyesi ve İHH Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Düzenledi

Elazığ Belediyesi ile İHH İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimi işbirliğinde yetim çocuklara yönelik ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.

YÖK Başkanı Açıklama Yaptı! Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Başlayacak mı?

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Üniversitelerin eğitim süreciyle ilgili Sağlık Bakanlığı’ndan görüş istediklerini Sağlık Bakanlığı’nın görüşünün bu hafta netleşeceğini umduklarını söyledi.

Rekabet Kurulu'ndan WhatsApp kararı

Rekabet Kurulu, Facebook’un Türkiye’de, WhatsApp kullanıcılarının verilerinin 8 Şubat 2021 tarihinden itibaren başka hizmetler için kullanılmasına yönelik getirdiği koşulları durdurması ve bu koşulları kabul eden veya kabul etmeyen tüm kullanıcılara Facebook’un veri paylaşımını içeren yeni koşulları durdurduğunu anılan tarihe kadar bildirmesi şeklinde geçici tedbir alınmasına karar verdi.

Ziya Selçuk tarih verdi! Öğretmenler için aşılama başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin Şubat ayının son haftasından itibaren aşılanmaya başlanacağını söyledi.

Yeni Hıfzıssıhha Kararları Açıklandı

Elazığ Valiliği tarafından, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nde alınan yeni kararlar açıklandı. Yüz yüze eğitim ve Kuran Kurslarıyla ilgili alınan yeni kararlar ayrıntılarıyla kamuoyuyla paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merhum Nazırlı'nın Vasiyetini Yerine Getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze namazı sonrası konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlı ile yaptıkları son görüşmeyi anlattı.

Hafız Abdullah Nazırlı Hocamız İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Hayatını kaybeden Hafız Abdullah Nazırlı için İzzetpaşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı cenaze töreninde dualar okundu.

Hafız Abdullah Nazırlı Hocamız Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Hafız Abdullah Nazırlı için İzzetpaşa Camisi’nde cenaze namazı kılınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı cenaze namazı öncesinde cami avlusu dolmaya başladı.