Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının yeni dönem de ilk konuğu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz oldu.

Başhekim Keleş Açıkladı! Bu Hafta Koronavirüs Vakalarında Hızlı Artış Var

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, bu hafta Elazığ’da koronavirüs vakalarında ciddi bir artış olduğunu açıkladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Elazığspor’a Moral Yemeği

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Misli.com 2. ligde yarın Sakaryaspor ile karşılaşacak Tetiş Yapı Elazığspor teknik heyeti ve futbolcularını moral yemeğinde ağırladı.

Binlerce çiftçinin tarım kredi borcuna yapılandırma imkanı

Tarımsal kredi borçlarına yönelik binlerce çiftçiyi yakından ilgilendiren borç yapılandırmanın detayları belli oldu.

Sakın hafife almayın! COVID-19 öldürüyor

Son dönemde koronavirüs teşhisi konanların büyük kısmında nezle belirtileri görülüyor. Prof. Dr. Levent Akın, ''Şu anda COVID-19 belirtileri nedeniyle hastalığın nezle gibi seyrettiği algısı var. Semptomlar nezle-grip benzeri olsa bile unutmayalım bu hastalık öldürüyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden ile buluşacak

19 Haziran 2021’de Brüksel’de yapılacak NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'in yüz yüze bir araya geleceği öğrenildi.

Yurtbaşı’na Modern Belediye Binası

Göreve geldiği günden itibaren belde sakinlerinin gönlünde taht kuran Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, bir büyük projeyi daha hayata geçiriyor. Yıllardır kullanılan ve ihtiyaca cevap vermeyen belediye binası modern bir şekilde yeniden inşa edilecek.

Ramazan'da camide teravih namazı yasak!

Ramazan ayı önümüzdeki hafta başlarken Diyanet'ten teravih namazı kararı geldi. Koronavirüs vakaları 42 binleri geride bırakırken Ramazan boyunca camilerde cemaatle teravih namazı kılınmasının serbest bırakılması tartışma yaratmıştı. Diyanet o karardan geri döndü ve camileri teravihe kapattı... Peki Oruçluyken korona aşısı yaptırmak orucu bozar mı? Diyanet bu soruya da cevap verdi.

Covid-19'un genel seyri değişti!

Bahar ayının gelmesiyle birlikte Covid-19'un seyri değişti. Öksürük ve ateş artık ilk semptom olmayabiliyor. Burun tıkanıklığı ve nezle belirtisi de görülmeye başlandı.

Ramazan ayı için korkutan uyarı!

Bir kişinin bulaştırıcılığının en az 7 gün sürdüğünü belirten Prof. Dr. Zafer Kurugöl, an itibarıyla enfekte kişi sayısının 1 milyon 400 bin olduğunu söylüyor. Kurugöl, günlük 200 bin kişinin enfekte olduğunu vurguladı ve "Bu şekilde devam edersek ramazana en az 60 bin vakayla gireriz." diye konuştu.

İHH Karakoçan Şubesi Açıldı

Yaklaşık 30 yıldır mazlumlara el uzatan İnsani Yardım Vakfı İHH’nın Karakoçan Şubesi açıldı. 123 ülkede faaliyetlerini yürüten İHH’nın Karakoçan’da hayırlı hizmetlere imza atacağı ve yardıma muhtaç kişilere el uzatacağı ifade edildi.

Kadın Girişimcilere ‘Network Liderlik ve İş Fırsatı’ Eğitimi

Kadınların sosyo-ekonomik gelişimlerini destekleyerek toplumsal yaşama katılımlarını artırmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi tarafından ‘Network Liderlik ve İş Fırsatı’ isimli seminer düzenledi.

Altın fiyatları için 600 TL beklentisini yeniledi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son durumu Haber 7'ye yorumladı. Memiş, altın fiyatları için 600 TL beklentisini yenilerken, bu rakam sürpriz olmayacak dedi.

Elazığ TSO Bünyesinde Türk Patent Kurumu Birimi Açıldı!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2020 yılında Elazığ TSO bünyesinde açılması girişimleri başlatılan Türk Patent Kurumu Bürosu, Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu tarafından onaylandı.

104 Emekli Amiral Hakkında Suç Duyurusu

Elazığ'dan bildiride imzası olan 104 emekli amiral hakkında suç duyurusunda bulundu. 104 emekli amiralin gece yarısı yayınladığı bildiriye tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Memur-Sen Elazığ Şubesi üyeleri adliyeye giderek bildiride imzası bulunan emekli amiraller hakkında suç duyurusunda bulundu.