Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Türk korona aşısı TURKOVAC'ta flaş gelişme! 

Acil kullanım onayı alan ve seri üretimine başlanan yerli koronavirüs aşısı Turkovac'ta randevular açılıyor. TURKOVAC'ın mucidi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli "Bütün gönüllülerde yüzde yüz antikor yanıtının olması çok ciddi bir sonuç" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FÜ akademisyenlerine TÜBİTAK VE TÜBA-GEBİP ödüllerini verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, TÜBİTAK ve TÜBA-GEBİP ödüllerine layık görülen Fırat Üniversitesi’nin iki akademisyenine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini verdi. 

Eroğlu, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Ali Eroğlu, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bin 575 personel alınacak 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığa bin 575 personel alınacağını duyurdu. 

Başkan Ergün: Tarımla uğraşan köy muhtarları zor durumda 

Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Ergün köylerde tarımla uğraşan muhtarların zor durumda olduğunu söyleyerek, yetkililerin kendilerine destek vermesi talebinde bulundu. 

Sağlık Bakanı Koca haftalık vaka haritasını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11-17 Aralık arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

Er, Bakırcılar Züccaciyeler ve Çiçekçiler Oda Başkanlığına adaylığını açıkladı

Elazığ’da uzun yıllardır çiçekçilik sektöründe faaliyet yürüten Mücahit Er, Bakırcılar Züccaciyeler ve Çiçekçiler Oda Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

İhtiyaç sahibi aileler için yardım programı düzenledi 

Elazığ Gönüllü Genç Yardım ekibi ihtiyaç sahibi daha çok aileye ulaşmak için yardım programı düzenledi. 

‘Kahramana Vefa Gecesinde’ Ahmet Şafak sahne aldı 

Şehidimiz Hasan Halit Küçük’ün adının verildiği ortaokulda “Kahramana Vefa Gecesi” düzenlendi. Vefa gecesi Sanatçı Ahmet Şafak’ın konseri ile son buldu. 

Başkan Avcıl: Yeni Ekonomi Finans Modeli piyasayı olumlu etkileyecek 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, yeni ekonomi finans modeli piyasayı olumlu yönde etkileyeceğini söyledi. 

Ahmet Yesevi SBL Kütüphanesi açıldı 

Elazığ Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nde öğretmen Behice Sarıkamış’ın katkıları ile yapılan ve adı verilen kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin düzenlediği Kızılcahamam kampında gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunuyor.

Merkez Bankası ikinci gün dolar kurunu açıkladı! 

Merkez Bankası, kur korumalı TL mevduat için baz alınacak kur rakamlarını duyurdu. Açıklamada, Dolar kurunun seviyesi 11,6399 TL ve Euro kurunun seviyesi ise 13,1862 TL olduğu açıklandı.

Elazığ Yolspor’da Çınar dönemi 

Teknik Sorumlu Bahattin Ergüven’le yollarını ayıran Bölgesel Amatör Lig ekibi Elazığ Yolspor, Teknik Sorumlu Önder Çınar’la anlaşmaya vardı.   

Vali Ömer Toraman’dan Keban’a ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, ilçe ziyaretleri kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Keban ilçesini ziyaret etti. 

Başak Bebek İçin ‘Nefes Ol’ etkinliği düzenlendi 

14 aylık olan SMA tip 1 hastası olan Başak Demirkıran bebek için “Nefes ol” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Elazığ’ın yerel sanatçıları sahne aldı. 

Toplam 1353 haber.