Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

EPDK'dan elektrik faturası açıklaması!

EPDK, 1 Ocak'tan itibaren geçerli elektrik tarifelerinin aralık faturalarına yansıtıldığına yönelik şikayetler üzerine aralık faturalarını mercek altına aldı.

Ziraat odalarından çağrı!

Zor bir yıl geçiren çiftçilerin sesi olan ziraat odaları, çiftçinin yükünün hafifletilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. 

Elektronikçiler fotoğrafçılar saatçiler odası başkanı belli oldu 

Elektronikçiler, Fotoğrafçılar, Saatçiler Odası’nın genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı genel kurulda Mehmet Havabulut başkan seçildi. 

Cebrail Top: Elazığ ve esnaflarımız için gayret göstermeye devam edeceğiz 

Geçtiğimiz günlerde yapılan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top açıklama yaparak Elazığ ve esnaflar için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

İş birliği protokolü imzalandı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi Rektörlüğü arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kovancılar Meslek Yüksek Okulu öğrencilerin akademik takvim içerisindeki uygulamalı derslerine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. 

Depolarınızı doldurun! LPG'ye zam geliyor 

Akaryakıt fiyatları el yakmaya devam ederken zamlar da üst üste gelmeye devam ediyor. Benzin ve motorine gelen üst üste zamların ardından otogaza, bu gece 30 kuruş zam yapılmasının beklendiği iddia edildi.

Elazığ hayvancılığını değerlendirme ve planlama toplantısı düzenlendi 

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi işbirliğinde Elazığ hayvancılığını değerlendirme ve planlama toplantısı yapıldı. 

OSB, Mesleki Eğitim Merkezi açıldı 

Firmaların ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan mesleki eğitim merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Ömer Toraman, mesleki eğitimin önemine değindi. 

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım'da işsizlik yüzde 11.2 oldu. Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2021 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre 39 bin kişi artarak 3 milyon 777 bin kişi oldu.

Başkan Şerifoğulları’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

‘Yeni Yıla Merhaba’ konseri büyük beğeni topladı 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu tarafından  ‘Göz Teması Şarkılarla Yeni Yıla Merhaba’ konseri büyük beğeni topladı. 

‘Kadınlarımız ve Mutlu Aile Olma’ semineri verildi 

Elazığ Belediyesi tarafından kadınlara yönelik “Kadınlarımız ve Mutlu Aile Olma” adlı seminer verildi. Belediye tarafından Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Kadınlarımız ve Mutlu Aile Olma” isimli seminer verildi. 

İl Pandemi Kurulu toplandı! 

İl Pandemi Kurulu toplantısı Vali Ömer Toraman başkanlığında Pandemi Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirildi.      

Benzinin litre fiyatı 14 lirayı geçecek!

Akaryakıt kalemlerinden motorine gelecek zamma bir de benzin eklendi. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre bu gece benzine 63 kuruş motorine ise 94 kuruş zam geliyor.

Müdür Karahan’dan Organik Tarım Kursiyerlerine ziyaret 

Elazığ İli Merkeze bağlı İçme Köyünde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde kadın üreticiler için açılan "Organik Tarım " kursu devam ediyor. 

Toplam 1353 haber.