Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Ağar, TBMM'de Elazığ Depremi’ni andı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyon Üyesi Zülfü Tolga Ağar, TBMM Genel kurulunda gündem dışı söz alarak Elazığ gündemine dair konuşma yaptı. 

Milletvekili Demirbağ: Deprem konutları kısa sürede tamamlandı

AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ile birlikte Bahçekapı, Kavaktepe ve Kelmahmut köylerindeki deprem konutlarını gezen AK Parti Elazığ Miletvekili Zülfü Demirbağ, “Devletimiz kısa bir sürede deprem konutlarını tamamlayarak, hak sahiplerine teslim etti” dedi.

Fırat Üniversitesi’nde gazeteciler gününe özel Harput Müziği konseri düzenlendi 

Fırat Üniversitesi Elazığ’daki gazetecileri unutmayarak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla “Harput Müziği” konseri düzenledi. Gerçekleştirilen konser dinleyicilerden tam not aldı. 

Başkan Arslan: Mesleki eğitim işbirliği protokolü artık daha cazip hale geldi 

Milli Eğitim İl Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret etti.

Burak Özgül İYİ Parti MYK’da

İYİ Parti Elazığ eski Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül İYİ Parti MYK’da görev yapacak.

Milletvekili Demirbağ temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, genel kurulunu gerçekleştiren esnaf odalarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demirbağ daha sonra Akçakiraz Belediyesi tarafından yapılan Kadın Yaşam Merkezi’ndeki törene katıldı. 

Başkan Aygen: Türkiye’nin en büyük çevrimiçi deneme sınavı yapıldı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Sağlık Bakanı Koca illere göre vaka sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca, illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı. 

Başkan Arslan: Harput adını bir kez daha tarih sahnesine yazdırmıştır 

GoArt Metaverse uygulamasında dijital evrende inşa edilen Harput’un, TRT1 Pelin Çift’le Gündem Ötesi programında dünyanın ilk metaverse kenti olarak tescillenmesi ile birlikte Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan açıklama yaparak, “Harput ise dünyanın ilk metaverse kenti olmasıyla birlikte adını bir kez daha tarih sahnesine yazdırmıştır” dedi. 

Şehidimiz Fethi Sekin Manisa’da anıldı 

İzmir’de terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda büyük bir faciayı önleyen şehit polis memuru hemşehrimiz Fethi Sekin, şehadetinin 5. yılında Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği anma etkinliğinde anıldı.   

Yemişlik 8. etap konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

16 Aralık 2021 Perşembe günü kurası çekilen Yemişlik 8. Etap konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu. 

Başkan Arslan: Akaryakıt istasyonları kapanmanın eşiğinde 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “akaryakıt istasyonlarının kapanma eşiğinde” olduğunu belirterek TOBB ve EPDK’ya başvuru yaptıklarını ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Prof. Dr. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ve AK Parti 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili İhsan Şener Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ettiler.

Sarıkamış şehitlerimiz için mevlid programı düzenlendi 

Elazığ İl Müftülüğü tarafından Sarıkamış Şehitlerimiz için İzzetpaşa Cami’sinde mevlid programı düzenlendi. 

Bakan Özer'den 15 bin öğretmen ataması müjdesi

Bakan Mahmut Özer, Bahçelievler Anadolu Lisesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, yüz yüze eğitim ve koronavirüs üzerine kapalı okullar için açıklamalarda bulundu. Yüz yüze eğitime devam kararını vurgulayan Özer 15 bin öğretmen alımında yarısının İstanbul'a olacağını müjdeledi.

Mehmet Çete güven tazeledi 

Elazığ Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 10. Olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda Mehmet Çete güven tazeledi. 

Toplam 1353 haber.