Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Dolar çıldırdı 14 lirayı geçti! 

Dolar sabahın ilk dakikalarında yeni bir rekor daha kırarak 14 lirayı geride bıraktı. Euro ise 16 lirayı geçti. Merkez Bankası'nın geçen hafta yaptığı 3 doğrudan müdahale de engel olamadı. Yeni bir müdahale gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Sürsürü Mahallesi’ndeki konutların kura çekimi salı günü yapılacak 

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından konutların teslimine devam ediliyor. Bu kapsamda Sürsürü Mahallesi’nden ve köylerden hak sahibi olan vatandaşların Salı günü noter huzurundan kurası çekilecek. 

Başkan Kavaklı, Maden’de toprak kaymasına yönelik tedbirlerin alınması gerekir 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve beraberindeki heyet, Maden ilçesindeki esnafın yanı sıra köy ziyareti gerçekleştirerek esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. 

O süre 31 Ocak'a kadar uzatıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) 31 Aralık'ta sona erecek elektronik tebligat (e-tebligat) başvuru süresinin 31 Ocak 2022'ye kadar uzatıldığı bildirildi.

Vali Toraman’dan aşı hatırlatması! 

Koronavirüs aşı haritası Sağlık Bakanlığı tarafından erişime açıldı. Açıklanan aşı haritasına göre Elazığ’da 10 Aralık 2021 tarihi itibariyle yüzde 67.6 oranında aşılama gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’da Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan’ın videosunu paylaşarak vaka sayılarının düşüşünde aşılamanın rolüne dikkat çekti. 

Başkan Gürkan 104. GİK toplantısını değerlendirdi 

“Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm” konulu gerçekleştirilen genel kurul hakkında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, değerlendirmelerde bulundu. 

Zülfü Doğan’dan Ali Özcan'ın iddialarına yanıt 

CHP Elazığ İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan, İstanbul eski milletvekilli Ali Özcan’ın ithamlarına cevap verdi. 

Bakan Kurum, biz aylarca Elazığ’da kaldık 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 2022 bütçe görüşmelerinde milletvekillerine sunum yaptı. Sunumunda açıklama yapan Bakan Kurum, “biz aylarca Elazığ’da kaldık” dedi. 

Tarım Kredi Kooperatifi Elazığ’da 6 şube açtı 

Tarım Kredi Kooperatifi Elazığ merkezde 5, Kovancılar İlçesi’nde ise 1 şube açtı. Uygun fiyat ile satış yapan Tarım Kredi Kooperatif Marketi Elazığ’da şubelerini açtı. 

Kovancılar Payamlı Göleti sözleşmesi imzalandı 

Kovancılar Payamlı Göleti ve Sulama Planlama ve Mühendislik Hizmetleri Alımı işine ait sözleşme imzalandı.  

Kovancılar ilçe sahasında sona doğru

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlik için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl tribün ve çevre düzenlemesi yapılan Kovancılar ilçe sahasında yapımı devam eden giyinme odaları, hakem odaları ve kafeterya fiziki olarak ? seviyesine gelerek sona yaklaştı.

Elazığ Belediyesi hizmet içi eğitimlerine devam ediyor 

Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği seminerlere devam ediyor. 

Fiyat artışlarının önlenmesi için denetimler devam ediyor

Mal veya hizmetlerin satımından kaçınanların veya fahiş fiyat artışlarının tespiti ve önlenmesi amacıyla yapılan denetimler aralıksız devam ediyor.

‘Güz’ seyircisiyle buluşuyor 

Güz adlı tiyatro oyunu, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Meteoroloji uyardı! Dikkatli ve tedbirli olun 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve çevre illerini yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı uyardı. 

Başkan Çağlar Elazığ’ın Hayvancılık Sektöründeki Potansiyeli İle İlgili Açıklama Yaptı 

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar, Elazığ’ın hayvancılık sektöründeki potansiyeli ile ilgili bilgiler vererek açıklamalarda bulundu. 

Toplam 1353 haber.