Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fırat Üniversitesi, Harput müziğinin tanıtımına desteğini sürdürüyor

Akademik başarılarının yanı sıra sosyal faaliyetleriyle de şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayan Fırat Üniversitesi, Muş’ta “Harput Müziği Konseri” düzenledi. 

Harput Der’in konuğu Feti Ahmet Gel oldu 

Harput Der’in düzenlemiş olduğu kürsübaşı sohbetlerinin konuğu ekonomist Feti Ahmet Gel oldu. Gel, ülke ve şehir ekonomisi ile ilgili bilgiler aktardı. 

Merkez Köy Muhtarları Derneği hizmet binası açıldı

Elazığ’da kurulan Merkez Köy Muhtarlar Derneği hizmet binası Kültür Mahallesi’nde yoğun bir katılımla açıldı.  

20 bin sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı Resmi Gazete'de

Sağlık Bakanlığınca atanacak 20 bin sözleşmeli sağlık personeli ile ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.  Tercih işlemleri bugün başlayacak.

Vali Toraman’dan Kovancılar’a ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ilçe ziyaretleri kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kovancılar ilçesini ziyaret etti. 

Elazığ Belediyesi'nden miniklere sinema keyfi 

Çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, hayal gücünün gelişmesine imkan sağlamak ve anı kültürü oluşturmak amacıyla hizmet sunan Mini Gösteri Merkezi, minik konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 

Bakan Koca haftalık vaka haritasını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 27 Kasım-3 Aralık arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni koronavirüs (Covid-19) vaka sayısı haritasını paylaştı.

Millet İttifakı'na 2 parti daha katılıyor!

Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında Millet İttifakı'na Gelecek ve DEVA partilerinin ocak ayında resmen katılacağını ve ittifakın isminin de değişeceğini öne sürdü.

30 dağcı 6 saatte karla kaplı zirveye tırmandı 

Tunceli’de 30 dağcı, 2 bin 650 metre yüksekliğinde bulunan Meydan Dağı’na tırmanış gerçekleştirdi. Zirveye ulaşmak yaklaşık 6 saat sürdü. 

Bakanlık duyurdu Kamuya 517 kadroya atama yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yarın 517 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması gerçekleştirilecek.

Gram altın 3 ay içinde 1000 lirayı bulacak! 

Dolar yükselirken gram altın da ona eşlik ederek rekor üstüne rekor kırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk gram altının 3 ay içinde 1000 lirayı bulacağını öngörürken altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geliyor. İslam Memiş ise, altın almak isteyenleri bir süre beklemeleri konusunda uyardı...

Elazığ Belediyesi’nden Yunus Emre tiyatro oyununa davet

Elazığ Belediyesi, "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" etkinlikleri kapsamında “Yunus Emre” adlı oyunu 18 Aralık Cumartesi ve 25 Aralık Cumartesi günlerinde sanatseverlerle buluşturacak.

İş insanı Ercan’dan Sanayi Sitespor onuruna yemek 

Elazığ 1. Amatör B Grubunda mücadele eden Sanayi Sitespor grubunda liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 7 maçın 7’sini kazanan Sanayi Sitespor ilk yarıyı namağlup kapatmayı düşünüyor. İş insanı Yüksel Ercan grubunda lider olan takımla yemekte bir araya gelerek başarılar diledi. Ercan, kendisinin de Sanayi Mahallesi’nde doğup büyüdüğünü belirterek, takıma desteklerinin süreceğini söyledi. 

Bilim Kurulu üyesi Kara'dan 'Omicron' açıklaması!

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Omicron varyantının hücreye girmesinin daha kolay olabildiğini ancak Güney Afrika'dan gelen verilere göre hastalığın çok ağır seyretmediğini söyledi. Kara, hastalığın ateş, boğaz ağrısı, kas ve halsizlik yaptığını belirttiğini söyledi.

Toplam 1353 haber.