Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şehit Aydemir için mevlit okutuldu 

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce girdiği çatışma sonucu Şehit düşen hemşehrimiz Sezer Aydemir’in şehadetinin 6. yıl dönümü münasebetiyle ailesi tarafından yatsı namazı sonrası Doğukent Ulu Cami’de mevlit okutuldu. 

Başkan Toraman, Şoförlük fedakarlık ve özveri ister 

30 Kasım dünya şoförler günü dolayısı ile açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, meslektaşlarının gününü kutlayarak şoförlüğün, bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakârlık olduğunu ve özveri istediğini ifade etti. 

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı kaç oldu? 

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı.

Vergi ödemeleri için yarın son gün! 

Elazığ Belediyesi; emlak, iş yerlerine ait çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri için son ödeme tarihinin 30 Kasım Salı günü olduğunu belirtti. 

Masa Tensisi Turnuvası start aldı 

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvası, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılımıyla başladı. 

YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ‘Milletimiz Bizi Hiçbir İttifaka Yakıştırmıyor!’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Elazığ’da basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

DHMİ Elazığ Havalimanı’nda yapılan çalışmaları açıkladı 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Elazığ’da 15 Ekim tarihinde bakım nedeniyle kapatılan Elazığ Havalimanı’nın çalışmalarının sona erdiğini ve 29 Kasım 2021 tarihinde uçuşların yeniden başlayacağını açıkladı. 

Başkan Şerifoğulları ‘Basın ve Musiki Müzesi’ çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim vaatleri arasında yer alan “Müzeler Şehri Elazığ” projesi kapsamında hayata geçirilen Elazığ Basın Müzesi ve Elazığ Musiki Müzesi’nde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Kavcıoğlu'ndan enflasyon mesajı! 

Merkez Bankası inansal İstikrar Raporu'nu açıkladı. Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu enflasyona dikkat çekerek "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana kadar elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanmaya devam edecektir." dedi.

Vali Toraman’dan Palu’ya ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Palu ilçesini ziyaret etti.

30’uncu sayımız okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 30’uncu sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında iş insanı Muhammet Arslanoğlu yer aldı.

Başkan Toraman ‘Yakıta gelen zamlara yetişemiyoruz’ 

Yakıta gelen zamdan benim ne eksiğim var diyen minibüslere de 50 KRŞ zam geldi.

Şehidimiz adına okulda şehitlik köşesi oluşturuldu 

Ağınlı Şehidimiz Hasan Halit Küçük’ün adının verildiği okulda, şehidimizin öğrenciler tarafından tanınması için şehitlik köşesi oluşturuldu. 

Şehit Mehmet Öter MTAL öğrencileri ödüllendirildi 

Diyarbakır uluslararası aşçılık ve pastacılık yarışmasına katılan Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 3 altın 1 bronz madalya ile ödüllendirildi. 

Sevgili Günlüğüm Projesi geleneksel hale geliyor 

Komşuluk Mazi Olmasın Proje Gurubu tarafından yürütülen “Sevgili Günlüğüm Projesi” eğitim camiasının ilgisi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla daha fazla okulda uygulanmaya ve geleneksel hale gelmeye devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi, E-Devlet’te hizmet sunmaya başladı

Bilişim teknolojileri ve yazılım konusunda kendisini sürekli güncelleyen ve çalışmalarını teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ilerleten Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımıza kolaylık sunmak için ‘e-Devlet Kapısı’ altyapısı üzerinden verdiği hizmet seçeneklerini zenginleştirdi.

Toplam 1353 haber.