Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aralık 2021 enflasyonu kaç çıktı

13.5 milyon memur ve emeklinin Ocak ayı maaş zammını belirleyecek olan Aralık ayı enflasyonu açıklandı. Enflasyon adeta patlama yaparak aylık olarak yüzde 13.58 yükseldi. Yıllık enflasyon ise yüzde 38.08 oldu.

Memur ve emekliye ek zam bugün belli oluyor! 

13.5 milyon memur ve emeklinin maaş zammı bugün belli olacak. Önce enflasyon rakamları belli olacak ardından Kabine Toplantısı'nda memur ve emekliye ek zam miktarı belirlenecek. Memur ve emekliye ek zam için masada 4 formül var. İşte masadaki ek zam formülleri.

Fırat Üniversitesi öğretim elemanı alacak

Fırat Üniversitesinin çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere 5 öğretim elemanı alınacak.

Zülfü Doğan’dan yılbaşı mesajı

CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan, yeni yılı yayımladığı mesajla kutladı.

Milletvekili Erol'dan yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Bahçeli'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili önemli açıklama

Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir. Emeklilerimizin, memurlarımızın hak ettikleri maaş zamlarını alacaklarına inanıyor, bunu destekliyoruz." dedi.

Ağın Belediyesi Deri Fabrikasının tapusunu aldı 

Ağın Belediyesi, 2013 yılından beri Ağın İlçesinde atıl durumda bulunan deri fabrikasının tapusunu aldı. 

Elazığ Diyanet Senden CHP’li Özgür Özel’e tepki! 

Diyanet-Sen Elazığ Şube Başkanı Yusuf Eker CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in 4-6 yaş grubu çocukların gittiği Kur'an Kursları için orta çağ zihniyeti, bilim dışı kurumlar gibi ifadeler kullanmasını sert bir dille eleştirdi. 

Milletvekili Ağar’dan gençliğe ve spora destek

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, gençlere ve spora destek olmaya devam ediyor. 

Başkan Dumandağ’dan Ankara Çıkarması 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ TOBB Müşterek Konsey Toplantısına katılmak ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunça ve AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Buluta İlimizin ve Bölgemiz ile alakalı sektörel sorunları iletmek amacıyla Ankaraya adeta çıkarma yaptı. 

Deri fabrikası Ağın Belediyesi’ne kazandırıldı 

Ağında atıl halde bulunan deri fabrikası, başkan Ali Uslunun girişimleriyle belediyeye kazandırıldı.

Kültür Mahallesi Taziye Evi kaba inşaatı tamamlandı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda Sosyal Belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde inşa edilen taziyeevinin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

Başkan Yıldırım: İş dünyası 6. bölge desteklerinin uzatılmasını olumlu karşıladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar'da Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının iş dünyasında memnuniyet oluşturduğunu söyledi. 

Merkez Bankası 2022 Para ve Kur Politikası'nı açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 2022 yılına ilişkin Para ve Kur Politikası metnini yayımladı. 2022 yılının yol haritasını çizen para ve kur politikası belli oldu. Merkez Bankası enflasyon için yüzde 5 hedefi koyarken döviz kuru için dalgalı kur rejimine dikkat çekerek rakam vermedi.

Elazığ 6. bölge teşviklerinden yararlanmaya devam edecek

Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 25 il için 6. Bölge teşvikleri 1 yıl daha uzatıldı. Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 24 il geçtiğimiz yıl “Cazibe Merkezleri Programı”na alınmıştı. “Cazibe Merkezleri Programı” kapsamında OSB veya Endüstri Bölgelerindeki yatırımlara 6. Bölge desteklerinin sağlanması yılsonunda sona erecekti. 

Başkan Öztürk, 500 kişiye istihdam sağlanacak 

Özel Fantazi İplik Tekstil firması Elazığ Organize Bölgesi’nde 500 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kurmaya karar verdi. Firma Elazığ’da 20 milyon dolarlık yatırım yapmış olacak. 

Toplam 1353 haber.