Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ’daki haber siteleri güç birliği oluşturdu

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği kısa adıyla (ELMİYAD) kuruldu. Yıllardır gazetecilik yapan ve mesleğinde mahir isimlerin bir araya gelerek kurdukları derneğin başkanı gazeteci Gülşah Altaş oldu.

Kılıçdaroğlu ve Erol, Yıldırım'ın cenaze törenine katıldı

CHP'de önceki dönem genel başkan yardımcısı olan gazeteci Emel Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.

Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri apoletlerini taktı

Fırat Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü nedeniyle “Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlamaları ve Apolet Takma Töreni” düzenlendi. 

Başkan Şerifoğulları belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde sürdürülen Belediye çalışmalarını ve Baskil’de yapımı devam eden "Şehit Fethi Sekin Külliyesi"ni yerinde görmek üzere bir dizi inceleme gezisinde bulundu.

Başkan Yılmaz, beldemizin yolları yenilendi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, geçtiğimiz aylarda alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların sıcak asfaltla yenilendiğini belirtti. Yıllardır kullanılan asbest boruların PVC borularla değiştirildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, belde sakinlerinin sağlığının her şeyden önce geldiğini söyledi.

Başkan Kürüm, geniş katılımlı STK buluşması yaptık

AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Elazığ’daki genç STK'larla bir araya geldi. 

Elazığ günleri için 9 tır yola çıktı 

İstanbul Maltepe Fuarı’nda 9-12 Aralık’ta düzenlenecek ‘Elazığ Günleri’ için 9 tır araç İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı. 

Elazığspor genel kurul toplantısına gidiyor 

Elazığspor’da Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu Olağan Genel Kurul kararı aldı. TFF 3. Lig’de mücadele eden Elazığspor’da Olağan Genel Kurul kararı alındı. 

Başkan Yasin Yılmaz’dan anlamlı ziyaretler

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla beldede ikamet eden engelli bireyleri ziyaret etti.

Karakuş, köy evleri yapım ihalesinin iptalini talep ediyoruz 

Köy konutlarının yapımı ile ilgili ihalenin iptal edilmesini talep eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. 

Akıllı Kent proje çalışmaları devam ediyor 

Akıllı Kent proje çalışmaları devam ediyor 

Başkan Avcıl uyardı!

Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl konut fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, malzemede KDV indirimi yapılmalı dedi. 

Elazığ İl Özel İdaresi’nin personel ilanına kaç kişi başvurdu? 

Elazığ İl Özel İdaresi Personel A.Ş. tarafından yapılacak olan 5 güvenlik görevlisi 2 temizlik personeli için toplamda 631 kişi müracaatta bulundu. 

Şehit Fethi Sekin Külliyesi inşası hızla ilerliyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın öncülüğünde Elazığ Belediyesi tarafından 2021 yılında ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanılan 'Şehit Fethi Sekin Külliyesi' inşası hızla ilerliyor. 

Uğur Şahin'den rahatlatan açıklama! 

ALMANYA'da Covid-19 aşısını bularak tüm dünyayı rahatlatan BioNTech kurucusu Uğur Şahin ve Özlem Türeci'den dünyayı kasıp kavuran Omicron varyantıyla ilgili rahatlatan açıklama geldi. Uğur Şahin, "Omicron varyantı nedeniyle herhangi bir korku duymaya, paniğe gerek yok. Aşının bu varyanta karşı daha az etki sağladığını ama ağır hastalıktan da koruduğunu biliyoruz" dedi.

Toplu taşım ücretlerine zam meclis gündeminde 

Elazığ Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda toplu taşım ücretlerine ve taksimetre tarife ücretine zam görüşüldü. 

Toplam 1353 haber.