Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’ndan suç duyurusu!

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Rahmetle anıyoruz

24 Ocak 2020 yılında yaşadığımız büyük depremin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

91 vatandaş çeşitli yurt, otel ve misafirhanelere yerleştirildi 

Elazığ’da yoğun kar yağışı dolayısıyla ulaşımda aksama yaşayan 91 vatandaş Elazığ Valiliği tarafından çeşitli yurt, otel ve misafirhanelere yerleştirildi. 

Milletvekili Bulut: Elazığ halkı müthiş bir dayanışma örneği gösterdi 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 24 Ocak Depremi’nin 2. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. 

Rektör Göktaş: Tüm personellerimiz şehrimizin yanında yer almıştır 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 24 Ocak depreminin 2. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Karayolları ekiplerinden büyük mücadele

Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş, “Zorlu kış şartlarında bile halkımız emniyetli, konforlu ve kesintisiz ulaşıma kavuşsun diye fedakâr ekiplerimiz gece gündüz sahada” dedi. 

Elazığ’da yoğun kar yağışına karşı uyarı! 

Elazığ’da etkili olacak kar yağışına karşı yetkililer vatandaşları uyardı. Vatandaşların buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. 

Elazığ’da deprem!

Elazığ’da hissedilir deprem meydana geldi.

Başkan Kürüm'den Keban ve Ağın ilçelerine ziyaret 

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları, ilçe ziyaretleri kapsamında Keban ve Ağın ilçelerini ziyaret etti. AK Parti Elazığ Gençlik Kolları ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Yıldırım ve Işıkver’den Elazığspor’a destek 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medyadan taraftarların başlattığı #elazığspormaziolmasın çağrısına olumlu cevap vererek, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını açıkladılar. 

Kar yağışı geri dönüyor 

Salı ve Çarşamba günü şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışı hafta sonu itibari ile yeniden yüzünü gösterecek. Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya Cumartesi gününden itibaren il genelinde soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağını söyledi. 

Haksızlığa uğradı, pes etmedi! 

Tarık Sezai Karatepe hakkında,18 Eylül 2006’da Hürriyet’in irtica manşeti ile başlayan linç kampanyası, Oktay Ekşi’nin “Baş ve Traş” yazısı ile devam etmiş, Kartepe tamamen hedef tahtasına oturtulmuştu. Aleyhine her türlü psikolojik savaşı deneyen darbeci yapılara karşı pes etmeyen Kartepe, yıllar sonra yeniden eğitimci kimliğine dönmek için başvuruda bulundu. İşte bir dönem Habervakti.com da köşe yazarlığıda yapan Kartepe'nin yaşadığı olaylar hakkındaki bütün detaylar.

Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu 

Kamuda işçi statüsünde çalışanlara 2022 yılında yapılacak ek ödemenin ilk yarısı 28 Ocak 2022, diğer yarısı 29 Nisan 2022 tarihinde ödenecek. 

Elazığ’da hava durumu nasıl olacak? 

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği, yağışların zaman zaman yoğun kar yağışı şeklinde olacağı, buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görüleceği tahmin edilmektedir.” denildi. 

Elazığ'da okullar tatil

Elazığ’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 19 Ocak çarşamba günü okullar bir gün süreyle tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacak.

İl Özel İdaresi personellerine eğitim semineri başladı 

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan toplam 4 gün devam edecek olan eğitim semineri başladı. 

Toplam 1353 haber.