Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bakan Koca açıkladı! Salgında yeni döneme geçiliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası konuştu. Bakan Koca, pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayılarının, ortalamasının canlı olarak yayınlanacağı bilgisini verdi. Salgın yönetiminde yeni dönemin adının ise 'yerinde karar dönemi" olduğunu açıkladı.

Annelere 3.600 TL destek! İşte yarım çalışma uygulamasının detayları

Hükümetin, kadınların çalışma hayatından kopmadan çocuğunu büyütmesi için başlattığı yarım çalışma ödeneğine talep artarak devam ediyor. Doğum yapan kadın veya evlat edinenlere yönelik yarım çalışma desteğinden yararlananların sayısı 4 yılda 31 bini geçti. Bu yıl çalışan annelere ödenen yarım çalışma desteği de artarken, ilk kez doğum yapanlara analık izni sonrası 3 bin 600 liraya yakın ödeme yapılıyor.

Çocukların Yeni Gözdesi 'Kent-Köy' Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, çocuklara yönelik sosyal projeleri arasında yer alan ve ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayan ‘Kent-Köy Projesi’nin son aşamasını görmek için alanda incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katılarak konuşma yapıyor.

Başkan Şerifoğulları 'Şehrimizin Geleceğine Değer Kazandırmaya Devam Edeceğiz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın mega projeleri arasında yer alan ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi’ doğrultusunda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Göktaş Fakülte Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, akademik ve idari personelin durumu, birimlerin fiziksel gelişimi, bilimsel araştırma ve projelere verilen ağırlık ve birimlerin gelecekteki hedefleri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla fakülteleri ziyaret etti.

Bakan Soylu’dan tebrik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Bakım ve Yardım Sandığına (POLSAN) bağlı tüm şirketlerin ilk kez 2020'de kar ettiğini duyurarak, 'FETÖ'nün istismar edip içini boşaltmaya çalıştığı Polis Sandığı POLSAN, 15 Temmuz sonrası göğsümüzü kabartıyor.' ifadesini kullandı.

Arınç 'Dünün mağdurları bugün mağrur olmuştur'

Bülent Arınç, eski devlet bakanlarından Fehim Adak'ın ölüm yıl dönümünde mezarı başında yaptığı konuşmada "Dünün fakirlerinin bugün zenginlikten gözlerinin kamaşmasıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit daha sonra müşahit olduğu noktadayız" dedi.

Bakan Selçuk'tan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarıyıl tatilinin son haftasında öğretmenlerle yaptığı çevrimiçi toplantıda açıklamalarda bulundu. Selçuk, "Salgının seyri nedeniyle tüm sınıfların aynı anda tam zamanlı yüz yüze eğitime geçmesi kısa vadede mümkün görülmüyor" şeklinde konuştu.

Çin aşısında önemli gelişme! Peş peşe açıklamalar

Çinli firma Sinovac'ın geliştirdiği Kovid-19 aşısının yaygın kullanımı Çin'de onaylanırken Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da deneme ve acil durum kullanımlarına başlandı. Avrupa ülkelerinin de olumlu yaklaşım sergilediği Çin aşısı hakkında Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, AB'nin onaylaması durumunda kullanabileceklerini duyurdu.

AK Partili isimden canlı yayında önemli açıklamalar!

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu 'Başkent Kulisi' programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Bölgenin Parlayan Yıldızı Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Ocak’ta hizmete açılan İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, 56 atölyesi ve barındırdığı diğer sosyal aktivite alanlarıyla hizmet veriyor.

Mutasyonlu koronavirüs sonrası yeni kısıtlamalar mı geliyor?

SAĞLIK Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Türkiye'de mutasyonlu virüsün görüldüğü şehirlerde yeni kısıtlamaları düşünmek gerektiğini söyledi.

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Şubat ayı burs ve kredi ödemeleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin şubat ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplarına yatmaya başladığını açıkladı.