SON DAKİKA

Sağlık

Sağlık Haberleri

Koronavirüsü bitirecek Pfizer/BioNTech aşısının fiyatı belli oldu

Avrupa Birliği'nin Pfizer/BioNTech ile anlaşması kapsamında, 300 milyon doz karşılığında 4,65 milyar euro ödeyeceği açıklandı.

Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ateş Kara'dan kritik açıklamalar! Maskeleri ne zaman bırakıyoruz?

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Ateş Kara, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Prof. Kara, tüm dünyada artan koronavirüs vakalarına ilişkin "Önümüzdeki dönem bizim tedirgin ediyor" ifadesini kullandı. Prof. Kara, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kısıtlama kararlarına ilişkin değerlendirmesinde "Kesinlikle etkisi olacaktır" dedi. Kara, "Bu aşıların koruyuculuğu büyük olasılıkla 6 ay ve 1 yıl arasında olacak gibi görülüyor. Ben bu aşıları oldum ömür boyu korunacağım gibi düşünmememiz gerekecek. Ama iyimser taraftan bakarsak yaz aylarının başında maskeleri bırakma şansımızın olma ihtimali yüksek" dedi.

Merakla beklenen haber geldi!

Yerli aşıda son dakika gelişmesi...

Devlet Bahçeli'nin koronavirüse yakalandığı iddiası!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada koronavirüse yakalandığı iddiaları dolaşırken Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, "Kesinlikle yalan, beyefendinin sağlığı gayet iyi" açıklaması yaptı.

Aşılamaya Ocak ayında başlanıyor

Çin’in koronavirüs aşısı Sinovak, ilk olarak sağlık çalışanlarına ve kalabalık ortamlarda çalışanlara yapılacak. Bir sonraki ay beşer milyon doz daha getirtilecek.

Toplam 419 haber.