Keleş: Sağlıkta hedeflerimiz büyük 

Elazığ'daki sağlık yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sağlıkta hedeflerinin büyük olduğunu ifade etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Şehrin sağlık alanındaki yatırımları ile ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin, Türkiye’nin 6. şehir hastanesi olarak 1 Ağustos 2018 tarihinde hizmete açıldığını anımsatarak, hastanede Radyasyon Onkolojisi, Nükleer Tıp, Tıbbi Onkoloji, Robotik Yürüme, Kalp Merkezi, Palyatif Bakım Merkezi, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi gibi birçok özellikli hizmetimiz mevcut olduğunu kaydetti. 

3 Kasım’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın’ın da katılımlarıyla 2023-2024 Akademik Yıl Açılışı ve akademisyenlerin cübbe giyme törenin Şehir Hastanesinde yapılacağını ifade eden Prof. Dr. Keleş, “Aynı gün tüp bebek merkezi ve 12 yataklı Mahkûm Koğuşunu da Şehir Hastanesi bünyesinde açılışı yapılacaktır. Mahkûm koğuşu da bölgemizin ciddi ihtiyaçlarından biriydi. Adalet Bakanlığı ile süreç içerisinde istişarelerimiz oldu” dedi. Milletvekili Keleş, 100 yataklı Rızaiye Devlet Hastanesinin önümüzdeki aylarda hizmete açılacağını anımsatarak, “Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerimiz oldu. Palu ile Kovancılar ilçelerimize hizmet vermesi planlanan 150 yatak kapasiteli Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi ve Keban ilçemizde hizmet vermesi planlanan 25 yataklı Keban Devlet Hastanesi ile 10 dairelik lojman ihaleleri gerçekleşti, kısa süre içerisinde bu iki hastanemizin de yapımlarına başlanılacaktır” ifadelerine yer verdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN