SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Yılmaz Öğretmenleri Unutmadı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla beldede bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Akşener’den Demirbağ’a ‘Beslenme Uzmanı Milletvekili ’benzetmesi

Partisinin meclis grubunda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Şehidimiz Faruk Barut şehadet yıldönümünde isminin verildiği okulda anıldı

23 Kasım 2017 tarihinde Bingöl-Elazığ karayolunda şehit düşen Faruk BARUT’ un şehadetinin 4’ncü seneyi devriyesinde, isminin verildiği Şehit Faruk Barut Çok Programlı Anadolu Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜK, şehidimizin ailesi ve öğrencilerin katılımıyla anma programı düzenlendi.

E-devlet'te yeni hizmet! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor

Adalet Bakanlığının, ‘erişilebilir adalet’ çerçevesinde teknolojik gelişmelere uygun olarak vatandaşların hizmetine sunduğu uygulamayla, e-Devlet üzerinden 18 dilde tercüme edilmiş sabıka kaydı verilmeye başlandı.

Demirbağ, Palu’da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Palu İlçesi’ni ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sorunlarını Plan Bütçe Komisyonu’nda anlattı 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kentin sorunlarını ve vatandaşların merak ettiklerini İçişleri Bakanlığı Plan Bütçe Komisyonunda Bakan Süleyman Soylu’ya anlattı. 

Vali Toraman’dan Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi, E-Devlet’te hizmet sunmaya başladı

Bilişim teknolojileri ve yazılım konusunda kendisini sürekli güncelleyen ve çalışmalarını teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ilerleten Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımıza kolaylık sunmak için ‘e-Devlet Kapısı’ altyapısı üzerinden verdiği hizmet seçeneklerini zenginleştirdi.

Milletvekili Demirbağ Keban’da 

Keban’a giden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Elazığ İl Özel İdaresi ile Bem-Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Elazığ Belediyesi yön levhalarını yeniliyor  

Elazığ Belediyesi, güvenli yolculuğu ve trafikteki düzeni sağlamak için trafik yönlendirme levhalarının montaj işlemine, deforme olan levhaların ise değişim çalışmalarına başladı. 

Hak sahipleri için anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Baskil ile köylerindeki konutlarının ve Elazığ Merkez Mahallelerinde yapılan işyerlerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu. Yapılan açıklamada konut ve işyerini 45 günlük süre içinde almayanların hak sahiplikleri iptal edilecek. 

Milletvekili Erol, Pertek Köprüsü’nü gündeme getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde konuştu. 

Prof. Açık 'Taraf olduğumuz çocuk hakları sözleşmesi’nin tüm maddelerini uygulamalıyız'

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye’de okul çağındaki yüz binlerce çocuğun çalışmak zorunda kaldığına dikkat çekti. Açık, “Çocuklarımızın gelecekte kendi ayakları üzerinde duran, bağımsız ve üretken bireyler olabilmeleri için ülke olarak da taraf olduğumuz Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin tüm maddelerini uygulamalıyız. Bu kapsamda eğitim, beslenme, eğlence, dinlenme gibi haklarını vermeli, onları ekonomik sömürüden, her türlü istismar ve ihmalden korumalıyız” dedi. 

Bülent Arınç’tan tartışılacak sözler ‘kırgınım’

Bülent Arınç'tan tartışma çıkaracak yeni açıklamalar geldi. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kırgın olduğunu söyleyen Arınç, ne iş yaptığı sorusuna "Arabuluculuk yapıyorum" dedi ve ekledi: "Çalışmaya mecburum. Benim hanlarım, hamamların yok. Ele güne muhtaç olmayayım. Benim 4, 5, 6 maaşım yok ki. Birileri cebime ayda 10 bin dolar koymuyor."

İl Özel İdare toplantıları sürüyor

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantılarında İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı stratejik planında yapılan değişiklik görüşüldü. Taslağa göre il özel idaresinin toplam bütçesi 105 milyon 550 bin olarak belirlendi. 

Çatalçeşme TOKİ 2. Etap Caminin açılışı yapıldı

Çatalçeşme TOKİ 2. Etap caminin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Fethullah Gülen öldü mü?

Fetö elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinde zehirlendiği ve öldüğü, onu zehirleyen kişinin de öldürüldüğü yönündeki iddialar sosyal medyada gündem oldu. Peki, Fethullah Gülen öldü mü?