SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Milletvekili Erol, Şehit Fethi Sekin’i unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Şehadetinin 5. yılında, Fethi Sekin’i andı. 

Şehidimiz Fethi Sekin'i saygı ve rahmetle anıyoruz

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Elazığlı Polis memuru Fethi Sekin'in şehadetinin 5. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Rahmetle anıyoruz

Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için

Başkan Ulaş: Zamlar esnafı mağdur ediyor

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş son günlerde gelen zamlar esnafı mağdur ettiğini ifade ederek ülke ekonomisinin bacasız sanayisi olan esnafın mutlaka unutulmaması gerektiğini söyledi.

Başkan Yasin Yılmaz: 2022 yılında birçok projemiz hayata geçecek

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesinin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 2022 yılında bir çok projenin hayata geçirileceğini ifade etti.

Belediye otobüs ücretlerine zam!

Elazığ Belediyesi’nin ocak ayı toplantılarında Elazığ Belediyesi Halk Otobüslerine zam kararı alındı.

Halk Ekmek Fabrikası kuruluyor

Elazığ Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantılarında Elazığ’da Halk Ekmek Fabrikası kurulması kararı Hukuk Komisyonuna havale edilmişti. Ocak ayı oturumunda Halk Ekmek Fabrikası’nın yapılması kabul edildi.

Ali Rıza Septioğlu Bulvarı yeni yüzüyle vatandaşlardan tam not aldı 

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından Elazığ Belediyesi ve TOKİ’nin başlattığı çalışmalarla depremin izleri silinmeye devam ediyor. 

Rektör Göktaş, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Rektör Yardımcıları ile birlikte Üniversitede Eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle kahvaltı da bir araya geldi.

Elazığ depreminden çıkarmamız gereken dersler paneli düzenlendi 

Ülkü Ocakları Elazığ Başkanlığı tarafından Elazığ depreminden çıkarmamız gereken dersle’ konulu panel düzenlendi. Panelde doğal afetlere karşı alınabilecek tedbirler ve insan sağlığı üzerindeki etkileri anlatıldı. 

DSİ 70 kamu personeli alacak 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü aralarında Elazığ’ında bulunduğu 29 şehirde 70 kamu personeli alacak.

Zülfü Doğan’dan yılbaşı mesajı

CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Zülfü Doğan, yeni yılı yayımladığı mesajla kutladı.

İl Başkanı Av. Duran’dan yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 2022 yılına girilmesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mutlu yıllar Elazığ

Yeni yılınız kutlu olsun.

Milletvekili Erol'dan yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Ağın Belediyesi Deri Fabrikasının tapusunu aldı 

Ağın Belediyesi, 2013 yılından beri Ağın İlçesinde atıl durumda bulunan deri fabrikasının tapusunu aldı. 

ORC'den yılın son anketi! 

2018 seçim sonuçlarını en doğru tahin eden anket şirketi ORC'dan bomba bir anket daha. ORC, 2021 yılının son anketinin sonuçlarını açıkladı. Buna göre AK Parti ve MHP'nin oyları yüzde 40'ın altında kalıyor. İşte ORC'nin 24-27 Aralık tarihleri arasında 41 ilde 3 bin 675 kişiyle yüz yüze yaptığı anketin sonuçları.

Elazığ Diyanet Senden CHP’li Özgür Özel’e tepki! 

Diyanet-Sen Elazığ Şube Başkanı Yusuf Eker CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in 4-6 yaş grubu çocukların gittiği Kur'an Kursları için orta çağ zihniyeti, bilim dışı kurumlar gibi ifadeler kullanmasını sert bir dille eleştirdi. 

Çok sayıda kamu kurumuna 564 personel alınacak 

Resmi Gazete'de yayımlanan kamu personeli alım ilanlarıyla çeşitli branşlarda toplam 564 kişinin istihdam edileceği duyuruldu.  İşe alımlar Hazine ve Maliye Bakanlığı, Danıştay, Devlet Su İşleri, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı gibi kurumlara yapılacak.