SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Erdoğan’ın PCR testleri negatif çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı.

İşte Millet İttifakı'nın adayı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in son görüşmede Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşmaya vardıkları iddia edildi. Anlaşmaya göre, Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, Meral Akşener fiili başbakanlık görevini yerine getirmek üzere birinci cumhurbaşkanı yardımcısı olacak.

ELMİYAD ailesi büyüyor

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), yeni üyelerin katılımıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. Elazığ’da yayın yapan 7 basın kuruluşundan 11 Gazeteci daha ELMİYAD’a üye oldu. 

Milletvekili Demirbağ ve Başkan Yıldırım muhtarlar ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya geldi. 

İl Müdürü Kılıç göreve başladı

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. İl Müdürü olarak atanan Ali Kılıç, Turan Karahan’dan görevi devraldı. 

Diyanet'ten kınama!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Prof. Dr. Mehmet Azimli'nin kitabında Hazreti Muhammed ve babasıyla ilgili nezaket ve hürmet sınırlarını aşan ifadeler kullanmasını şiddetle kınadı.

İl Başkanı Duran'dan elektrik zamlarına tepki

CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, son zamanlarda elektrik faturalarına uygulanan fahiş zamlara karşı 'Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor' diyerek tepki gösterdi.

Vali Toraman’dan Yurtbaşı Belediyesi’ne ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Yurtbaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Yasin Yılmaz ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Bahşi: Açlık sınırı 3 bin 809, yoksulluk sınırı 10 bin 939 lira oldu 

Memur-Sen, Ocak ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı. Türkiye’deki dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 3 bin 809 TL, yoksulluk sınırı ise 10 bin 939 TL oldu. 

Kar yağışı geri geliyor! 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya perşembe gecesinden itibaren Elazığ’ın yer yer yoğun kar yağışı etkisi altına gireceğini söyledi. 

Rahmetle anıyoruz

Elazığ TSO’da ‘Güvenli Hizmet’ devam ediyor 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası TSE tarafından verilen covid-19 güvenli hizmet belgesini ikinci defa aldı. 

Yiğit: Durmadan ve yorulmadan çalışacağız

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Yiğit, göreve başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı. Müdür Yiğit, kadim şehrimiz Elazığ'a hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu belirterek, 'Tüm imkânlarımızı seferber ederek, eğitim kurumlarımızın işlevselliğini ve verimliliğini arttıracak, en ücra köyümüzde birleştirilmiş sınıf uygulamasıyla eğitim gören bir öğrencimizin, merkezdeki okullarımızda eğitim gören öğrencilerle aynı nitelikte ve kalitede eğitim almasını sağlamak üzere durmadan ve yorulmadan çalışacağız.' dedi.

Gürtürk’ten veda mesajı

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilen Feyzi Gürtürk, veda mesajı yayımladı. 

Tarım İl Müdürlüğünde görev değişimi 

Elazığ İl Tarım Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. İl Müdürü Turan Karahan’ın yerine TKDK Personel ve Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Ali Kılıç atandı. 

Fırat Üniversitesi’nde Kariyer Fuarı gerçekleştirilecek 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bölgedeki paydaş üniversitelerin de katılımıyla 09-10 Mart 2022 tarihlerinde Elazığ’da “Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı” gerçekleştirilecek. 

Yeni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit görevine başladı 

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Yiğit bugün görevine başladı. 

Başkan Işıkver: Anlamsız açıklamaları yakinen takip etmekteyiz 

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ Valisi Ömer Toraman’ın ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili Demirbağ İl Özel İdare çalışanlarıyla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, özel idare karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, karın gizli kahramanlarının göstermiş olduğu mücadeleden dolayı gurur duyduğunu söyledi.