SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Şevket Geze güven tazeledi 

Maden Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın genel kurul toplantısı gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Şevket Geze güven tazeledi. 

Başkan Gürgözeler: Vali beyin böyle bir olaya geçit vermeyeceğine inanıyoruz 

Elazığ Valiliği’ne istisnai kadro ile özel kalem atamasına tepki gösteren İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, yapılan uygulamanın kamu vicdanını yaraladığını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişimi

Milli Eğitim Bakanlığı, ülke genelinde yaptığı rotasyon ve yeni görevlendirme sonucu Elazığ Milli Eğitim Müdürü değişti.

Elazığ merkez imar planı onaylandı

Elazığ Belediye Meclisi şubat ayı toplantılarının ikinci oturumunda, belediye imar planında yapılan değişiklikler görüşülerek oy çokluğu ile meclisten geçti.

Elazığ Belediyesi’nin işçi alımı ile ilgili şartları belli oldu!

Elazığ Belediyesi Meclisi, şubat ayı toplantısında alınan karar gereği Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 5 ay 29 gün süreyle geçici olarak istihdam edilmek üzere İŞKUR üzerinden 150 erkek işçi alımı gerçekleştirecek.

Başkan Şerifoğulları’ndan Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için duaların edildiği bu müstesna gecenin, başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti.

Bem-Bir Sen’de görev değişimi 

Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir Sen’de görev değişimi yaşandı. Mevcut başkan Süleyman Akay bayrağı Selim Nazırlı'ya devretti. 

İmar planındaki değişiklikler Elazığ Belediye Meclisinden geçti 

Elazığ Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının ikinci oturumunda belediyenin imar planında yapılan değişiklikler görüşülerek, oy çokluğu ile meclisten geçti. 

Regaip Kandili mesajları 

Regaip Kandili dolayısıyla Elazığ il protokolü mesaj yayımladı. İşte il protokolünün mesajları. 

Kabinede 3-4 bakan gidici!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabinede değişiklik sinyaliyle AK Parti kulislerini hareketlendirdi. Kabinede Bekir Bozdağ değişikliğinin ardından Bekir Pakdemirli'nin yerine de Mehdi Eker'in getirilebileceği konuşuluyor.

EHAD Başkanı Üçer'den 'Dünya Hafızlar Haftası' açıklaması

Evrensel Hafızlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Hafız Zülfü Üçer, Dünya Hafızlar Haftası nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı.  Üçer açıklamasında şunları söyledi:

Elazığ Belediyesi 150 personel alacak

Elazığ Belediye Meclis Toplantılarında Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere İŞ KUR üzerinden 150 işçi alımı görüşülerek, karara bağlandı.

Elazığ TSO 138 yaşında 

1884 yılında kurulan ve Ülkemizde ilkler arasında yer alan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmette 138. Yılına girdi.  Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, tarihçiler ve Oda profesyonellerince yapılan çalışmalar sonucunda 5 Ekim 2020 tarihinde TOBB ve Ticaret Bakanlığınca Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluş tarihinin 1884 olarak tescillendiğini belirterek, “Kendi tarihine sahip çıkan Odamız, geride bırakmış olduğu 138 yıllık birikim ve üstlendiği misyonla İlimizin sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesi hususunda aynı kararlılık, heyecan ve azimle çalışmasına devam etmektedir” dedi. 

ELHAK Platformu ülke gündemini değerlendirdi 

ELHAK Platformu adına açıklama yapan Dönem Sözcüsü Mehmet Zülfü Öztürk, Türkiye’ye gelecek olan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un ziyaretini değerlendirerek, “Türkiye ve İsrail ilişkileri normalleşmemelidir” dedi. 

AGD, İsrail Cumhurbaşkanı'nın Türkiye’ye gelmesine tepki gösterdi 

Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’ye gelecek olan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un ziyaretini protesto etti. 

ELMİYAD’da bunu konuşalım programı ilgiyle izlendi

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen “ELMİYAD’da Bunu Konuşalım” programı ilgiyle izlendi.

Vali Toraman, vatandaşları uyardı 

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Elazığ’da vaka sayılarının artmasından sonra “maske, mesafe ve temizliğe uyalım” diyerek vatandaşları uyardı. 

Prof. Görür, deprem ile ilgili açıklama yaptı 

Elazığlı hemşehrimiz deprem uzmanı Naci Görür Elazığ’da meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı.