SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

“Farklı bir sendikacılık anlayışı ortaya koyacağız”

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Başkan Yasin Yılmaz’dan anlamlı ziyaretler

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla beldede ikamet eden engelli bireyleri ziyaret etti.

Elazığ TSO, Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı 

Elazığ TSO Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yaşar, son ekonomik gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Elazığ TSO Meclisi olarak bizim önceliğimiz, yatırım, üretim ve istihdamdır. Bu doğrultuda önceliğimiz bir an evvel güven ortamının sağlanması olmalıdır” ifadelerinde bulundu. 

Üniversiteden öğrencilere anne şefkati

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları, ara sınav dönemi nedeniyle kütüphanede ders çalışan öğrencilere anne eli değerek hazırlanan pasta, çorba ve çay ikramında bulundu.

Vali Toraman, Sivrice’de mahalle ve köy muhtarlarını dinledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Sivrice ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Karakuş, köy evleri yapım ihalesinin iptalini talep ediyoruz 

Köy konutlarının yapımı ile ilgili ihalenin iptal edilmesini talep eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. 

Akıllı Kent proje çalışmaları devam ediyor 

Akıllı Kent proje çalışmaları devam ediyor 

Başkan Arslan, ihracatçı firmayı ziyaret etti 

Ağın’ın dayanıklı uzun ömürlü beyaz ve kırmızı üzümü, Hoş Köyü’nden Romanya, Bulgaristan, Moldova, Ukrayna ve Polonya’ya ihraç ediliyor. İhracatçı firmayı ziyaret eden ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Ağın üzümünün tescillenme aşamasında olduğunu söyledi. 

Elazığ İl Özel İdaresi’nin personel ilanına kaç kişi başvurdu? 

Elazığ İl Özel İdaresi Personel A.Ş. tarafından yapılacak olan 5 güvenlik görevlisi 2 temizlik personeli için toplamda 631 kişi müracaatta bulundu. 

Arınç, Erdoğan'la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç'la görüştü. Buluşmanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleştiği öğrenildi.

İl Genel Meclisi toplantıları hareketli başladı 

İl Genel Meclisi’nin Aralık ayı toplantıları hareketli başladı.

Toplu taşım ücretlerine zam meclis gündeminde 

Elazığ Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda toplu taşım ücretlerine ve taksimetre tarife ücretine zam görüşüldü. 

Hazine ve Maliye Bakanı değişti! 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevinden affını talep etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilen talebin ardından Elvan'ın yerine Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati atandı.

Başkan Adayı Salih Satıcı, esnafımızın sorunlarını çözecek ekibiz

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettikleri ifade ederek esnafların sorunlarını gür şekilde dile getireceklerini söyledi.

ELHAK Platformu gündemi değerlendirdi 

ELHAK Platformu adına açıklama yapan dönem sözcüsü Hafız Emrah Seçer, ekonomiye değindi ve dövizdeki dalgalanmaya bilinçli bir müdahalenin olduğunu kaydetti. 

Başkan Toraman, Şoförlük fedakarlık ve özveri ister 

30 Kasım dünya şoförler günü dolayısı ile açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, meslektaşlarının gününü kutlayarak şoförlüğün, bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakârlık olduğunu ve özveri istediğini ifade etti. 

Fırat Üniversitesi’ne sözleşmeli 60 personel alınacak

Fırat Üniversitesi birimlerinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli 60 personel alınacak.

Ulaş ailesinin acı günü

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş’ın kardeşi Vahap Ulaş yaşamını yitirdi.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı kaç oldu? 

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı.