SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Kabine bugün toplanıyor! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak. Milyonların merakla beklediği toplantıda masaya gelecek başlıklar; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapılacak görüşmenin hazırlıkları, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve 90 bin seviyesinde devam eden koronavirüs vaka sayılarını geriletecek adımlar olacak. 

Elazığ yine sallandı!

Elazığ’da 3.9 Büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başkan Hacıoğulları: Olmayacak duaya âmin demem 

Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları, Kuzovanın elektrik giderlerinin çiftçinin üzerine yıkılmaması gerektiğini söyledi.

Elazığ'da korkutan deprem!

Elazığ’da sabaha doğru korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıkladı. 

Elmiyad’la bunu konuşalım

Elmiyadla bunu konuşalım canlı yayını 20.55’te.

Elazığlı konuşacak mı yoksa aksiyon mu alacak

Elazığ Mermerciler ve Madenciler Derneği Genel Sekreteri Maden Yüksek Mühendisi Hayri Günay Günay, geçtiğimiz günlerde bazı basın kuruluşlarında yer alan ve Elazığ'da bulunan maden sahasının yabancı firmalar tarafından işletileceği konusuyla ilgili yazılı basın açıklaması yaparak, 'Elazığımız da tespit edilen MADEN/CEVHER yatağı hakkında Elazığ'lı ne yapacak yine sadece konuşacak mıyız yoksa aksiyon alacak mıyız. Bunu yakın zamanda göreceğiz.' dedi.

Gazeteciler 24 Ocak depremini değerlendirecek

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği kısa adıyla ELMİYAD, 24 Ocak Depremi sonrasında yapılanlar ve yapılmayanları canlı yayında ele alacak.

Ersoy Dede'den ortalığı karıştıracak iddia!

İSTANBUL kar altında mahsur kalmışken Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda 3 saat yemek yemesi, sözcüsü Murat Ongun'un kayak tatile gönderilmesi ve o fotoğrafların servis edilmesinin arkasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun olduğu iddia edildi. İşte TRT Ana Haber sunucusu Ersoy Dede'nin ortalığı karıştıracak iddiasının ayrıntıları...

Elazığ’da 2 ilçede 4 ayrı bölge, özel güvenlik bölgesi ilan edildi  

Elazığ’da Arıcak ve Karakoçan ilçe sınırları içerisindeki dört ayrı bölge Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi. 

Vali Toraman, Polis uygulama noktalarını gezdi 

Uygulama noktalarında görev yapan güvenlik güçlerinden bilgiler alan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, gece gündüz çalışan karayolları ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. 

Başkan Toraman: Toplu taşımada ikinci zammı düşünüyoruz 

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, minibüsler için ikinci zam kararı almayı düşündüklerini ifade etti. Toraman, “Biz 2 ay önce minibüslere zam aldık. Şu an ikinci zammı düşünüyoruz” dedi. 

Elektronikçiler Odası Başkanlığı’nın hizmet binası açıldı 

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası başkanlığının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. 

Müdür Çetiner ‘Kardeşlik Anlaşması’ toplantısına katıldı 

Türkiye ile Bosna Hersek arasında ormancılık alanında "Kardeşlik Anlaşması" imzalandı. Toplantıya Elazığ Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner de katıldı. 

Elazığ Belediyesi ‘Yazarlık Atölyesi’ başvuru süresi uzatıldı

Elazığ Belediyesi tarafından EBEGEM bünyesinde açılacak "Yazarlık Atölyesi" başvuru süresi 4 Şubat 2022 tarihine kadar uzatıldı.

MKYK'da konuşuldu, Erdoğan talimat verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK toplantısında, Metaverse, kripto para ve sosyal medya ile ilgili çalışma yapılması talimatı verdi. Toplantıda Sezen Aksu ve Sedef Kabaş da konuşuldu.

Haydi Elazığ, Kudüs’e gidiyoruz 

Elazığ Müftülüğü tarafından düzenlenen Kudüs Turları’nın 7’ncisi, 15-18 Şubat tarihlerinde yapılacak. Kudüs’e gitmek isteyen Elazığlılar il ve ilçe müftülüklerine müracaat edebilecek. 

ETSO Özel öğretim kurumlarının sorunları raporunu TOBB’a sundu 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet vermekte olan Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcilerimiz tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’a sundu. 

Başkan Akay: Her hangi bir gerekçe belirtilmeden görevden alındık

BEM-BİR-SEN Elazığ Şube Başkanı Süleyman Akay, ‘her hangi bir gerekçe belirtilmeden görevden alındığını’ açıkladı.