SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Dumandağ’dan Ankara Çıkarması 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ TOBB Müşterek Konsey Toplantısına katılmak ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunça ve AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Buluta İlimizin ve Bölgemiz ile alakalı sektörel sorunları iletmek amacıyla Ankaraya adeta çıkarma yaptı. 

Deri fabrikası Ağın Belediyesi’ne kazandırıldı 

Ağında atıl halde bulunan deri fabrikası, başkan Ali Uslunun girişimleriyle belediyeye kazandırıldı.

Diyarbakır annelerinden Milletvekili Erol'a geçmiş olsun telefonu

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla evlat nöbeti tutan ailelerden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a geçmiş olsun telefonu.

Elazığ 6. bölge teşviklerinden yararlanmaya devam edecek

Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 25 il için 6. Bölge teşvikleri 1 yıl daha uzatıldı. Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 24 il geçtiğimiz yıl “Cazibe Merkezleri Programı”na alınmıştı. “Cazibe Merkezleri Programı” kapsamında OSB veya Endüstri Bölgelerindeki yatırımlara 6. Bölge desteklerinin sağlanması yılsonunda sona erecekti. 

Milletvekili Balık, vatandaşları dinledi

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlendiği halk buluşmalarının nöbetçi vekili AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık oldu. Balık, asgari ücret zammının ardından emeklileri, memurları ve işçileri de rahatlatacak bir çalışmanın olduğunu söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FÜ akademisyenlerine TÜBİTAK VE TÜBA-GEBİP ödüllerini verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, TÜBİTAK ve TÜBA-GEBİP ödüllerine layık görülen Fırat Üniversitesi’nin iki akademisyenine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini verdi. 

Elazığ’daki etkinliklere dördüncü yasaklama

Elazığ’da 15 gün süreyle her türlü açık hava toplantısı, yürüyüş, miting, basın açıklaması, stant açma, anma töreni, toplu karşılama ve uğurlama gibi eylem ve etkinlikler yasaklandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bin 575 personel alınacak 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığa bin 575 personel alınacağını duyurdu. 

Başkan Ergün: Tarımla uğraşan köy muhtarları zor durumda 

Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Ergün köylerde tarımla uğraşan muhtarların zor durumda olduğunu söyleyerek, yetkililerin kendilerine destek vermesi talebinde bulundu. 

İŞGEM genel kurul toplantısı gerçekleştirildi 

İŞGEM genel kurul toplantısına katılan Elazığ Valisi Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ETSO Başkanı Asilhan Arslan, İŞGEM’deki işletmeleri de gezerek, bilgiler aldı. 

Er, Bakırcılar Züccaciyeler ve Çiçekçiler Oda Başkanlığına adaylığını açıkladı

Elazığ’da uzun yıllardır çiçekçilik sektöründe faaliyet yürüten Mücahit Er, Bakırcılar Züccaciyeler ve Çiçekçiler Oda Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Milletvekili Demirbağ Arslankaşı köy sakinlerini dinledi 

Keban’ın Arslankaşı köyüne giden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ köy sakinlerinin taleplerini dinledi. 

Milletvekili Erol kansere yakalandığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kanser hastalığına yakalandığını açıkladı. Milletvekili Gürsel Erol, "Siyasete sağlık sorunlarım nedeniyle ara vereceğim" dedi.

Şimdi onlar düşünsün?

Hiç şüphesiz son günlerin en sıcak gündemi ekonomik kriz. Market fiyatlarındaki fahiş rakamlar, akaryakıt ürünleri, demir ve çimento gibi malzemelerdeki baş döndüren rakamlar derken dolar kurundaki sert düşüş. Daha on gün önceye kadar seçim ha seçim diye kendini paralayan muhalefet partilerin başkanlarının ülkedeki geçim problemini görmezden gelmesi de cabası.

Minder’den Yıldırım'a ziyaret 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Ahmet Minder, Elazığ’da teşkilatla bir araya geldi. 

Başkan Gürkan çalışmalarını anlattı 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, üyeleri ile birlikte yaptıkları çalışmaları ve projeleri değerlendirdi. 

15 Temmuz sonrası FETÖ ile mücadelede kaç ihraç gerçekleşti

Milli Savunma Bakanlığının FETÖ ile devam eden mücadelesinde bugüne kadar 150’si general olmak üzere 24 bin 256 kişi ihraç edildi.

AK Parti YSK'dan seçim için bilgi istedi!

Milli Gazete'den siyaset kulislerini hareketlendiren kulis haberi. Erken seçim tartışmaları sürerken Milli Gazete, AK Parti'nin seçim için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bilgi istediğini haberi yaptı.

Başkan Avcıl: Yeni Ekonomi Finans Modeli piyasayı olumlu etkileyecek 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, yeni ekonomi finans modeli piyasayı olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.