SON DAKİKA

Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Restoran ve kafelere yapılacak destek ödemesi Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı, yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelere koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak amacıyla verilecek "ciro kaybı desteği" Resmi Gazete'de yayımlandı. Destek alacak işletmelere 2 bin liradan 40 bin TL'ye kadar ödeme yapılabilecek.

Hangi kurum kaç personel alacak? 2021 güncel memur alım listesi açıklandı

Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Altın fiyatları için yılın ikinci çeyreğine dikkat!

Altın fiyatları için İngiliz bankasından flaş tahmin geldi. İngiltere merkezli Standard Chartered adlı bankanın analistlerinden Suki Cooper'a göre altın fiyatları yılın ikinci çeyreğinde yeni rekor kırabilir.

Dolar yatırımcısı dikkat! Dünyanın en büyük şirketi Citigroup dolar/TL tahminini açıkladı!

FORBES kayıtlarına göre, dünyanın en büyük şirketi olan Citigroup Birleşik Bankalar A.Ş, dolar/TL beklentisi açıkladı. Citigroup, dolarda daha fazla düşüş bekliyor. Öyle ki, dev finans kuruluşu Türk Lirası pozisyonu açtığını bildirdi.. Citigroup'un dışında dünya devi başka kuruluşlar da Türk Lirası varlıklarına yatırım yapmaya başladı.

İşte altının son fiyatı

30 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan gıda fiyatları açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gıda Komitesi'nde gıda fiyat gelişmeleri, salgının gıda fiyatlarına etkisi, emtia fiyatları, 2021 beklentilerinin ele alındığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi ‘Destek ödemesi yapılacak’

AK Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelir kaybı yaşayan lokanta ve kafe gibi işletmelere destek ödemesi yapılacak" dedi.

Benzin, motorin ve LPG'ye büyük indirim!

Milyonlarca araç sahibi vatandaşa son dakika müjdeli haber EPGİS'ten geldi.. Benzin, motorin ve LPG'ye kallavi indirim geliyor.. Benzine 27, motorine 25, LPG Otogaza ise 70 kuruş indirim gelecek.

Elazığ İş Dünyasının Beklentileri Raporu Cumhurbaşkanı’na Takdim Edildi!

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ merkezli 6,8 şiddetindeki deprem sonrası, depremzedeler için yapılan konutlar ve diğer açılışlar için Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ Ticaret Borsası ve Elazığ Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından hazırlanan “Elazığ İş Dünyası Beklentileri Raporu” takdim edildi.

İmzalar Atıldı, Çalışanlar Mutlu Oldu

Akçakiraz Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Elazığ TSO’da Coğrafi İşaretler Çalışma Kurulu Toplantısı

Elazığ TSO bünyesinde kurulan ve temel hedefi ilin değerlerinin korunması için Coğrafi İşaret Tescili yapılacak ürünleri belirleyerek bu konularla ilgili çalışmaları yapmak olan Elazığ TSO Coğrafi İşaretler İhtisas Çalışma Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Milyonları ilgilendiriyor! Araç muayenede yeni dönem

Araç muayenede banka ya da kredi kartı dönemi başladı. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren, araç muayene bedelinin kredi kartıyla ödenmesine yönelik yürütülen çalışmalar tamamlandı.

VakıfBank, yerli üretimi destekleyen 40 milyar liralık kredi paketi açıkladı

VakıfBank, yerli üretimi desteklemek ve istihdamı korumak amacıyla imalatçı ve ihracatçı firmalara 40 milyar liralık yeni kredi paketi açıkladı.

TOBB Dijitalleşme Fuarı 26 Ocak’ta Başlıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katılacağı 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde Dijitalleşme Sanal Fuarı düzenleyecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), pandemi süreci ile birlikte daha da önem kazanan dijitalleşmeyi ve bu alandaki gelişmeleri KOBİ’lere aktarabilmek için 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde Dijitalleşme Sanal Fuarı düzenleyecek.

Bakan Elvan'dan bütçe açıklaması ‘kalıcı tedbirler alıyoruz’

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan 2020 yılı bütçe sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Elvan, "2020 yılı bütçe açığımız, hedeflenen 239,2 milyar liranın altında 172,7 milyar lira olarak gerçekleşti ve 66,5 milyar lira tasarruf sağladık." dedi.

Altın fiyatları yükselişe geçti!

Geçtiğimiz hafta çakılarak yatırımcısını üzen altın fiyatları bugün çıkışa geçti. Piyasalardaki son gelişmeleri değerlendiren teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, altının yükselişi için saat verip olumlu olduğunu söyledi. Şatıroğlu ayrıca, gümüşteki yükselişin altın kadar olmayacağını ama altının gümüşü destekleyeceğini öne sürdü.

Ocak ayı kira zam oranları belli oldu!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından 2021 yılı ocak ayı konut kira zam oranları belli oldu. Yeni yılda kiralara yüzde yüzde 12,28 oranında zam yapılabilecek.

Bakan Selçuk duyurdu ödemeler 8 Ocak'ta yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, aralık ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 Ocak’ta başlayacağını duyurdu.

Toplam 1040 haber.