SON DAKİKA

Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Gram altın yıl sonunda ne kadar olur?

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken uzmanlar, gram altında 450 seviyelerinin görülmesinin artık hayal olduğunu belirtiyor.

ETSO Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Kasım ayı ETSO meclis toplantısına başkanlık yapan Başkan Vekili Veli Aksu, esnafın sıkıntılarına değinerek, yaşanan sıkıntıların atlatılması için el birliği ile mücadele ettiklerini söyledi.

Kısa çalışma ve ücretsiz izinde yeni dönem! İşte detaylar

Koronavirüsün olumsuz ekonomik etkilerini azaltmak için alınan tedbirler kapsamında yeniden kısa çalışma ve ücretsiz izin dönemi başladı.

Vergi ve prim borcu yapılandırması! Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Son dakika haberine göre milyonlarca kişinin beklediği vergi ve cezalara yapılandırma getiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

EFT yapacaklar dikkat! Tarife değişiyor

Mobil ve internet bankacılığı üzerinden 1.000 liraya kadar olan EFT’lerden 1 lira, 1.000-50.000 lira arasındaysa 2 lira, 50 bin lira ve üzeriyse de en fazla 25 lira ücret alınabiliyor. Fakat saat 16.00’dan sonra tarife değişiyor.

Araç sahiplerine iyi haber!

Benzin fiyatlarına 17 Kasım 2020'den itibaren geçerli olmak üzere 32 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Motorin grubunda ise 16-17 Kasım tarihleri arasında fiyat değişimi beklenmiyor.

2021 yılında asgari ücret zammı ne kadar olacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini diliyorum." açıklamasını yaptı.

TBMM'de kabul edildi! Yapılandırmanın kapsamı genişliyor

TBMM Genel Kurulunda, istihdam teşvikini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk 10 maddesi kabul edildi.

Kira zam oranı belli oldu

TÜİK'in Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklanmasıyla birlikte ev sahibi ve kiracıların da beklediği Kasım ayı kira zam oranı da belli oldu. İşte 3 Kasım 2020 itibariyle kira ücretlerinde yapılacak zam oranı.

Araç sahiplerinin sevinci kısa sürdü!

Araç sahiplerine kötü haber az önce geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 17 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 16 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Enflasyon rakamları açıklandı!

TÜİK Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon Ekim ayında da yüksek geldi... TÜİK'in açıkladığı verilere göre enflasyon Ekimde yüzde 2.13 artarken, yıllık bazda yüzde 11.89 oldu.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor!

Son haftalarda ekonomik gelişmeler, pandemide ikinci dalga ve ülkeler arası gerilimler gibi birçok etken ile yükselişte olan altın fiyatları rekor seviyelere ulaştı. 2 Kasım 2020 gram altın 506, çeyrek altın 830 liradan alıcı buluyor.

Gram altın fiyatları yılsonunda ne olur?

Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Yunus Öner, gram altının yılsonunda 525 lirayı bulabileceğini öngörüsünde bulundu.

Araç sahipleri dikkat: Bu gece benzine indirim geliyor

Benzin fiyatlarına bu gece yarısı pompaya yansımak üzere 12 kuruş indirim geliyor.

Bakın ne kadar oldu?

Devlet memurlarının 2 lira 26 kuruş olan saat başı fazla çalışma ücreti, yeni yılda yüzde 6,19 artışla 2 lira 40 kuruşa yükselecek.

Borç affı geliyor!

Toplam 1040 haber.