SON DAKİKA

Eğitim

Eğitim Haberleri

Bakan Selçuk yüz yüze eğitim tarihini açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı sorusuna cevap verip, o tarihe işarete etti. İlk yarıyıl ne zaman bitiyor? İkinci yarıyıl ne zaman başlayacak? İkinci yarıyala yüz yüze eğitimle mi başlanacak? Kimler yüz yüze eğitim kimler uzaktan eğitim alacak? İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanlığından yüz yüze eğitim kararı

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) özel öğretim kurumlarından çeşitli kurslar, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, iş makineleri sürücü eğitim kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ve mesleki eğitim merkezlerinin sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Tablet Dağıtımıyla İlgili Açıklama

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tablet dağıtımı ile ilgili açıklama yaptı. İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bakanlığımız tarafından ilimize toplamda 2920 adet tablet gönderilmesi planlanmış olup, şu ana kadar 3. Faz kapsamında 970 adet tablet ilimize ulaşmıştır” denildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ‘dünya birincisiyiz' deyip paylaştı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 14 bin EBA destek noktası kurduklarını ve günde 3 milyon canlı ders verildiğini belirterek, "Bu sayılarla dünya birincisiyiz" dedi.

MEB'den son dakika sınav kararı! Hepsi ertelendi

MEB'den yapılan son dakika açıklamasına göre yüz yüze eğitim sınavları ertelendi.

MEB'den son dakika duyurusu! Okullar için tarihler resmen açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, okulların eğitim süreciyle ilgili yeni düzenlemeleri ve kararları açıkladı. MEB, İlkokul, ortaokul ve liselerde uzaktan eğitim, 2020 – 2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanacağı 22 Ocak 2021 Cuma gününe kadar devam edeceğini duyurdu. İşte alınan kararlar ve diğer ayrıntılar....

Okullarda karnelerin verileceği tarih belli oldu!

"Yarıyıl tatilini öne almak senaryolar arasında bulunuyor" diyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "22 Ocak'ta karne vermek istiyoruz. En az bir sınavı yüz yüze yapmak istiyoruz" dedi.

KYK Burs, Kredi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yükseköğrenim burs, kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

MEB'den yeni açıklama! Sınavlar için son dakika kararları

Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs vaka sayılarının artmasıyla birlikte okullardaki sınav takvimleri ve uygulamalarıyla ilgili yeni kararları açıklamaya başladı. MEB, 5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları ile Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı ertelendiğini duyurdu.

KPSS 2020 Ön Lisans sonuçları açıklandı!

Binlerce memur adayı KPSS Ön Lisans sonuçları 2020 son dakika haberi için bekliyordu. 26 Kasım 2020 tarihinde açıklanacak olan KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı mı sorularını soran adaylar için, ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün son dakika açıklaması yaparak erişime açıldığını paylaştı.

MEB'den 'kurs' kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı, kursiyerlerle birebir yapılan eğitimlerin koronavirüs tedbirleri kapsamında sürdürüleceğini bildirdi. Öte yandan açıköğretim sınavlarının planlandığı gibi 5-6 Aralık'ta yapılacağı da kaydedildi.

Bahşi ‘Öğretmenlik Meslek Kanunu Vaatte Kalmasın’

Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'de resmî ve özel eğitim kurumlarında fiilen görev yapan 1 milyon 200 bin öğretmen olduğunu, öğretmenin yetiştirilmesinden emekliliğine kadar öğretmenlik mesleğini bütün olarak ele alan bir Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun olmamasının hukuki açıdan boşluk, mesleki açıdan ise yoksunluk olduğunu kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu 32 bin öğretmene hediye

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, 32 bin öğretmene hediye kitap gönderecek.

Bakan Selçuk'tan son dakika 'yüz yüze eğitim' açıklaması

Son dakika gelişmesi! Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okulların açık kalması ile ilgili sorulara yanıt verdi. Bakan Selçuk, "Önümüzdeki hafta yeni değerlendirmeler yapılabilir" açıklaması yaptı.

Toplam 290 haber.