SON DAKİKA

Eğitim

Eğitim Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığından açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB); resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'den 17 Mayıs 2021'e kadar yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçildiğini bildirdi.

Hulusi Yahyagil AİHL'den Bilim Müzesi

Başarıları ile adından sıkça söz ettiren Elazığ Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nun hazırladığı 'Bir Bilim Müzesi Kuralım' isimli İngilizce projesinde sona gelindi.

Elazığ’da 200 Öğrenci Kapasiteli Anaokulu Açıldı

Elazığ’da deprem sonrası İyiliğe Uçanlar Derneği tarafından yapılan 200 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete girdi.

Kalıcı uzaktan eğitimin tüm detayları belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk koronavirüs salgını atlatılsa dahi pandemi sonrasında uzaktan eğitimin bir şekilde hayatımızda olmaya devam edeceğini ve EBA üzerinden yayınlar ile uzaktan eğitim materyallerininn kullanılacağını açıklamıştı. Sürecin tüm ayrıntıları belli oldu.

Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yüz yüze eğitime yönelik önemli bir açıklamada bulundu ve "Hibrit model, dünyadaki gibi ülkemizde de ihtiyaç halinde okullarımızın tamamlayıcısı olacaktır." dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Uzaktan Eğitim Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim açıklaması yaptı. Açıklamada, “lise son sınıf öğrencilerinin yüz yüze sınavları devam edecek” denildi.

Hemşehrimiz Sürgeç Balıkesir İl Müftülüğü’ne Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Diyanet işleri Başkanlığı atama kararnamesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü görevinden Balıkesir İl Müftülüğüne Elazığlı Hemşehrimiz Celal Sürgeç atandı. Atama Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı Yaz tatili tarihi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitimde önemli sorulara yanıt verdi. Yaz tatilinin başlayacağı tarihi açıklayan Bakan Selçuk, ara tatil yapılmayacağını ifade etti.

İşte okulların açılacağı illerin listesi!

TÜRKİYE'de normalleşme adımları çerçevesinde yüz yüze eğitim başlıyor. Orta ve düşük riskli iller listesinde yer alan 40 ilde yüz yüze eğitime start veriliyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan 1 günlük erteleme özrü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan, yüz yüze eğitime yönelik açıklama geldi. Bakan Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi.

Elazığ Belediyesi TEKNOFEST'e Katılacak

Gençlere Destek olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız. Elazığ Belediyesi olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Üniversitelerde yüz yüze eğitim başlıyor mu?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminde uygulamalı eğitimlerin yüz yüze, teorik eğitimlerin ise mümkün olduğunca çevrimiçi yapılması için tüm devlet ve vakıf üniversitelerine resmi yazı gönderdi.

YÖK Başkanı Açıklama Yaptı! Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Başlayacak mı?

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Üniversitelerin eğitim süreciyle ilgili Sağlık Bakanlığı’ndan görüş istediklerini Sağlık Bakanlığı’nın görüşünün bu hafta netleşeceğini umduklarını söyledi.

Bakan Selçuk'tan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarıyıl tatilinin son haftasında öğretmenlerle yaptığı çevrimiçi toplantıda açıklamalarda bulundu. Selçuk, "Salgının seyri nedeniyle tüm sınıfların aynı anda tam zamanlı yüz yüze eğitime geçmesi kısa vadede mümkün görülmüyor" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçiş sürecinin ayrıntılarını basın toplantısıyla açıkladı. Selçuk, "1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak. Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Açıkladı! Okullar 15 Şubat’ta Açılacak Mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk okulların açılma tarihiyle ilgili, "15 Şubat'ta sizi okullara çağırmak istiyoruz" dedi. "Her güne bir etkinlik planladık." diyerek "Tatilde de olsak yine birlikteyiz, desteğe hazırız." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘15 Şubat'ta okulların açılması kararlılığımız var’

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitime yönelik flaş bir açıklama geldi Selçuk,"15 Şubat’tan itibaren toplumun, ailelerin, annelerin, babaların, çocukların durumuna baktığımızda, okulların artık mümkün olduğu kadar daha yüksek bir kapasiteyle açılması gerektiği noktasında bir kararlılığımız var" dedi.

Bakan Selçuk yüz yüze eğitim tarihini açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı sorusuna cevap verip, o tarihe işarete etti. İlk yarıyıl ne zaman bitiyor? İkinci yarıyıl ne zaman başlayacak? İkinci yarıyala yüz yüze eğitimle mi başlanacak? Kimler yüz yüze eğitim kimler uzaktan eğitim alacak? İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanlığından yüz yüze eğitim kararı

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) özel öğretim kurumlarından çeşitli kurslar, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, iş makineleri sürücü eğitim kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ve mesleki eğitim merkezlerinin sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceği bildirildi.

Toplam 288 haber.