Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İstanbul’da Elazığ rüzgarı esecek 

İstanbul’da, 9 ve 12 Aralık tarihleri arasında Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Elazığ İl Özel İdaresi ile Bem-Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Elazığ Belediyesi yön levhalarını yeniliyor  

Elazığ Belediyesi, güvenli yolculuğu ve trafikteki düzeni sağlamak için trafik yönlendirme levhalarının montaj işlemine, deforme olan levhaların ise değişim çalışmalarına başladı. 

Benzin ve motorine zam geliyor

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt sektörü kaynakları, benzinde cumartesi gününden geçerli olmak üzere yeni bir zam beklentisi olduğunu bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü ve FÜ tarafından aşı farkındalığı eğitimi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi, Tıp Fakültesi tarafından ortaklaşa olarak ilimiz genelinde yürütülen aşı farkındalığı programı kapsamında bu kez de Elazığ İl Müftülüğü çalışanlarına yönelik “Aşı Farkındalığı Eğitimi” verildi. 

Gram altın 650 TL'yi gördü çeyrek bin TL'yi geçti! 

Gram altın, dolar/TL’deki yükselişin faiz kararı öncesinde devam etmesiyle 650 TL’nin üzerini gördü. Gram altın, Kasım başından beri 100 TL’ye yakın artış kaydederek 550 TL’den 650 TL’ye tırmandı. Çeyrek altın da 1000 TL'nin üzerinden alıcı buluyor.

Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında! 

Son dönemde peş peşe rekor kıran euro, dolar ve altının ateşi bir türlü düşmezken piyasalar ise yarın Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Herkes Merkez'in vereceği faiz kararını beklerken, ekonomistler ise bu karar öncesinde son tahminlerini yaptı. Ekonomistlerin tahminine göre, TCMB'nin politika faizini 100 puan indirerek yüzde 15'e çekmesi bekleniyor.

Elazığ Belediyesi, ‘Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, ‘Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenleyecek

Başkan Genyüz, güven tazeledi 

Elazığ İli ve İlçeleri Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Seçimli Genel kurul toplantısında Tekin Genyüz güven tazeledi. 

ETSO’da Kardeş Oda Protokolü için imzalar atıldı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı. 

HEFİAD’tan Türkiye Yazarlar Birliği’ne ziyaret 

Elazığ başta olmak üzere ülkemizin birçok ilinde yürütülmeye başlanan “Komşuluk Mazi Olmasın” projesini gerçekleştiren HEFİAD Başkanı Mehmet Gürdaş geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesini ziyaret etti. 

Elazığ’da GDG Devfest’21 festivali gerçekleştirildi 

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde 13 Google Geliştiriciler Grubu tarafından yazılım, programcılık ve kodlama üzerine eğitim verildi. 

Camilerde saf düzeni yeniden eski sisteme dönecek 

Koronavirüs salgını gerekçesiyle 1,5 yılı aşkın süredir cemaatlerde saf düzenine izin verilmiyordu. Diyanet İşleri Başkanlığı yayınladığı bir genelge ile bu uygulamaya son verdi.

Elazığlı Türkiye şampiyonu boksör Gizem Özer, milli takım kampında

18-24 Eylül tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenen Nuri Eroğlu Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Elazığ Belediyesi EBUAŞ Spor Kulübü sporcusu Gizem Özer, Milli Takım 2. Etap kampına davet edildi. 

Atatürk’ü anma konseri düzenlenecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsü Başı Topluluğu tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma ve 17 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a teşrifi dolayısıyla konser düzenlenecek. 

Prof. Dr. Aytaç, Harput Der’in konuğu oldu 

Harput Der’in düzenlemiş olduğu Kürsübaşı sohbetlerinin konuğu Harput İç Kazı Kale Başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç oldu. Aytaç katılımcılara Harput kale kazılarında gelinen son nokta ile ilgili bilgi verdi. 

Toplam 1353 haber.