Başkan Şerifoğulları, gençlerle buluştu

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları katılarak gençlerle bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde 30-31 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdiği kış kampı programına katılarak üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Kış kampı etkinliği ve öğrencilere CV Hazırlama, Motivasyon Mektubu Eğitimi, Erasmus+Yurt Dışı Öğrenci Fırsatları konularında eğitimlerin düzenlendiği programa, Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir, Gençlik Meclisi Üyeleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. 

Başkan Şerifoğulları, gençlerle buluştu

KAMP ZAFER DÖNER KONSERİ İLE BAŞLADI 

Program, öğrencilere moral ve motivasyon olması açısından gençlerinde severek takip ettiği Zafer Döner konseri ile başladı. Ateş başında sucuk ekmek ikramının da yapıldığı konserde, şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler gönüllerince eğlendiler. Konser sonrası alandaki öğrencileri ziyaret eden Başkan Şerifoğulları’na öğrenciler yakın ilgi gösterdiler. Kendileri için organize edilen program dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden gençler, Başkan Şerifoğulları’yla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Eğlence ve tanışma şeklinde gerçekleşen kampın ilk günü, havai fişek gösterisinin ardından son buldu. 

Başkan Şerifoğulları, gençlerle buluştu

ÖĞRENCİLERE BELEDİYE TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER ANLATILDI 

Programın ikinci gününde ise gençlere Elazığ Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve devam eden vizyon projeler ile ilgili bilgiler verildi. Özellikle öğrencileri yakından ilgilendiren ve gençlere yönelik gerçekleştirilen projelerin anlatıldığı etkinlikte, öğrencilerin de görüşleri alındı, talep ve önerileri not edildi. 

Başkan Şerifoğulları, gençlerle buluştu

ETKİNLİK SERTİFİKA PROGRAMIYLA SON BULDU 

Daha sonra program kapsamında öğrencilere CV Hazırlama ve Motivasyon Mektubu Eğitimi ile Erasmus+Yurt Dışı Öğrenci Fırsatları Eğitimi’nin anlatıldığı program, öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle son buldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN