Detay Dergisi 36'ncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ'ın en uzun soluklu dergisi Detay, 36'ıncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur yer aldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

İmtiyaz sahipliğini Gülşah Altaş’ın üstlendiği derginin Genel Yayın Yönetmenliğini Erdal Akarsu yapıyor. Detay Dergisi kapağı, iç sayfaları ve tasarımıyla göz doldururken her ay düzenli çıkması okuyucunun takdirini kazanıyor.

Haber aktüel dergisi Detay 48 sayfa içeriğiyle gündemi yakından ele alıyor. Derginin 36’ncı sayısında, Elazığ’da öne çıkan haberler yer alıyor.

ALTAŞ: 5 YILDIR YAYIN HAYATINI SÜRDÜRÜYORUZ

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaklaşık 5 yıldan beri büyük bir özveriyle yayın hayatını sürdürdüğümüz Detay Dergimizin 36’ncı sayısı okurlarıyla buluşacak. Yeni sayımızın kapağında Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur yer aldı. Son aylarda yaşanan ekonomik krize rağmen istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden firma yeni aldığı otobüslerle adından söz ettiriyor. Dergimizin devam sayfalarında ise Elazığ’da öne çıkan haberleri takip edebilirsiniz. Bu duygu ve düşüncelerle 5 yıldan beri bizlere destek sunan kurum ve kuruluşlarla sponsor firmalara teşekkür ediyor, yeni sayımızda buluşmak dileğiyle diyoruz.”


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN