Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Erdoğan, ‘Kandil’i Çökerteceğiz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır annelerini kabul ettiği iftar programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mescid-i Aksa saldırısına kınama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail polisinin dün gece Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği saldırıya sert tepki gösterdi.

Ayasofya Camii, Kadir Gecesi'nde mahya ile buluştu

87 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne, kurulan 'La ilahe illallah' yazılı mahyalar Kadir Gecesi'nde iftar saatinde yakıldı. Ayasofya Camii'ndeki mahyalar İstanbul manzarasıyla kartpostallık görüntüler oluştururken, o anlar drone ile görüntülendi.

Deprem Uzmanı Naci Görür Açıklama Yaptı!

Deprem uzmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde meydana gelen 4,2 büyüklündeki depremin ardından açıklama yaparak Çelikhan-Erkenek-Türkoğlu hattının olduğu bölgeleri uyardı.

İhh Palu Ve Kovancılar’da Yardımlarını Sürdürüyor

İHH İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı münasebetiyle il merkezinde olduğu kadar ilçelerde de yardım faaliyetlerini sürdürerek yetim ve muhtaç ailelerin Ramazan mutluluklarına, iftar sevinçlerine ortak oluyor.

İsrail'den Mescid-i Aksa’ya Saldırı

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi. Polisler, namaz kılan cemaate ses bombaları ve plastik mermilerle saldırdı. İsrail'in saldırısına Ankara'dan art arda sert tepkiler geldi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’ne Ömer Faruk Kaya Atandı!

Resmi Gazete’de atama kararları yayımlandı. Yeni atama kararlarına göre Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü görevine Meteoroloji 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Kaya atandı.

Halil Saraç, ‘Esnafımızın, Zekâta İhtiyacı Yok’

Elazığ Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, 17 gün tam kısıtlamanın tüm esnafları mağdur ettiği gibi şoför esnafını da mağdur ettiğini ifade ederek acilen tüm esnaflara devletimiz tarafından destek verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Saraç, “Bir yıldan fazladır servisçi esnaflarımız iş yapamıyor. Esnafımızın geliri yok ama giderleri aynı şekilde devam ediyor. Devletimiz geliri olmayan esnafımızdan BAĞKUR primlerini alıyor, esnafımızın aracının vergisini alıyor. Devletimiz acil olarak servisçi esnafımıza destek vermesi lazım” dedi.

Kapanma 19 Mayıs'a Uzar mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, canlı yayında katıldığı programda koronavirüsle mücadeleyle ilgili sorulara yanıt verdi. Oktay, tam kapanmanın bir hafta uzatılma ihtimaliyle ilgili de net konuştu: Şu anda böyle bir şey gündemimizde yok.

Türk Telekom Elazığ İl Müdürü Kubilay Tozlu Oldu

Türk Telekom İl Müdürü, Türk Telekom İl Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Kubilay Tozlu oldu.

Bakkal Kart Projesi Hayata Geçiriliyor

Elazığ’da esnaf odaları tarafından hazırlanan “Bakkal Kart” projesi Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destekleriyle hayata geçiriliyor.

Mutasyonlu virüslere karşı antikor ilacı

Eli Lilly ve AbCellera tarafından Kovid-19 karşı geliştirilen bir antikor ilacının çok sayıda mutasyonlu virüsü etkisiz hale getirdiği açıklandı.

Elazığ Valiliği ‘Denetimlerimiz Büyük Bir Ciddiyetle Devam Ediyor’

Elazığ Valiliği, tam kapanma sürecinde Elazığ’da denetimlerin büyük bir ciddiyetle sürdürüldüğü açıklandı.

Suudi Arabistan yönetimi bu yıl da Hac ibadetini yasaklıyor

Reuters'in son dakika haberine göre Suudi Arabistan, Türkiye dahil diğer ülkelerden gelecek hacı adaylarına Covid-19 nedeniyle hac ibadetini yasaklamayı planladığını belirtti.

Bankaların mesai saatleri emekli maaş ve ikramiye ödemeleri için değiştirildi

TÜRKİYE Bankalar Birliği Yönetim Kurulu, bayram öncesi yapılacak emekli maaş ve ikramiyeleri ile diğer maaş/aylık/ücret ödemelerinin salgın kurallarına uyularak gerçekleştirilebilmesi için banka şubelerinin çalışma sürelerinin uzatılmasına ilişkin tavsiye kararı almıştı. Bu karar 6 Mayıs 2021 Perşembe günü itibari ile uygulanacak. Bankalar, 6-11 Mayıs arasında 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet verecek.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri bayramdan önce yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılacağını açıkladı.