Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Depremzede Aile İle Telefonda Görüştü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ziyaretleri esnasında Elazığlı bir aile ile iftar programına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremzede aile ile telefonda görüştü

Bakan Kurum, Merak Edilen Soruları Tek Tek Cevaplandırdı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal 23 ve Kanal Fırat Televizyonları ortak canlı yayınında Elazığ’da yapılan çalışmaları anlattı. Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak ve Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sorularını cevaplandıran Bakan Murat Kurum, 24 Ocak’tan buyana şehirde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

İçişleri'nden seyahat ve çalışma izin belgesi açıklaması!

Son 24 saatte "e-Başvuru" ve "Alo 199" üzerinden 307 bin 42 Seyahat İzin ile Çalışma Muafiyeti İzin Belgesi verildi.

Müftü Aydın ‘Diyanet Olarak Zekat Bağışı Alıyoruz’

Ramazan ayının son on gününün içerisinde girildiğini ifade eden İl Müftüsü Selami Aydın, diyanetin, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda zekat bağışlarını beklediğini söyledi.

Septioğlu ‘En Büyük Sorunumuz Elazığlılık Bilincinin Zayıflaması’

Elazığ Kent Konseyi başkanlığına seçilen Avukat Rüstem Kadri Septioğlu, şehrin en büyük sorunlarından birinin Elazığlılık bilincinin zayıflaması olduğunu söyledi.

Bölge Müdürü Dündar ‘Bölgede Yüzde 17,4’lük Bir Azalma Var’

Türkiye bu yıl kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya. Barajların doluluk oranı ile ilgili bilgi veren DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, ülke geneline göre iyi bir durumda olduğumuzu fakat tedbiri elde bırakmamız gerektiğini söyledi.

Bakan Kurum Tunceli’de Konuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ilimizde 780 bin kilometre karede aynı anlayışla Türkiye’nin her yerini ihya edecek el birliği içerisinde şehirlerimizi 2023’e hazırlamak adına projelerimizi yapmaya gayret gösteriyoruz. Hepimizi büyük Türkiye ailesinin fertlereyiz. Kürt’üyle, Laz’ıyla, Türk’üyle, Çerkez’iyle Alevi’siyle aynı memlekete aynı bayrak altında hizmet etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Bakan Koca Açıklamalarda Bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu açıklamalarda bulundu. Bakan Koca’nın açıklamalarının satır başı şu şekilde; Salgın yönetiminde Antalya, Burdur ve Isparta'nın durumunu her yönüyle ele aldık. Bugün virüsün hareket alanlarını kısıtlayacağımız, yayılma şansı tanımamak için gayret edeceğimiz sıkılaştırmış tedbirlerinin uygulanacağı 17 günün ilki. Bu dönem öncesinde tatil beldelerimize olağandan daha fazla hareketlilik gerçekleşti. Bu durumun virüsün yayılması için yeni bir fırsat olmaması amacıyla tedbir ve uygulamaları yerinde görmek üzere Antalya'da durum değerlendirmesi yaptık. İlk günde vatandaşlarımızın çok iyi uyum gösterdiğini gözlemledik. Aşı programımızda sevkiyat takvimiyle ilgili olarak birinci doz aşısını olmuş kişilerin ikinci dozu olana kadar saklı tutarak aşılamaya devam ediyoruz. Bugün itibariyle ülkemizde üçüncü bir aşının kullanımına onay verildi.

Yıldırım En Kutsal Kazanç Alın Teri ile Kazanılan, Helal Kazançtır

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı. Yıldırım, En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan, Helal Kazançtır” dedi.

Erdoğan yerli aşı için tarih verdi!

Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli aşının ne zaman kullanılabileceğini açıkladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Güneş Enerji Santrali (GES) Projesinde Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi’ne ekonomik anlamda katkı sunacak projeler arasında yer alan Güneş Enerji Santrali (GES) faaliyete geçmek için gün sayıyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan Yeni Genelge

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Seyahat İzin Belgesi konulu ek genelge gönderdi.

Vali Yırık '1 Mayıs Emeğe Verilen Değerin ve Saygının İfadesidir'

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Vali Yırık, “Emeğe verilen değerin göstergesidir” dedi.