Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Yıldırım ‘Kural tanımayan şımarık İsrail’i şiddetle kınıyorum’

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İsrail tarafından Filistin’e yapılan saldırıyı kınadı.

Otobüs seferlerine bayram düzenlemesi

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm ülkede uygulanan tam kapanma dönemi dolayısıyla Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşım sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

İl Özel İdaresi Çocukların Yüzünü Güldürdü

İl Özel İdaresi ekipleri köylerde depremde hasar gören evleri yıkım ve yeni konutlar için alan açma çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar ve çocuklarla yakın diyalog kurmaya devam ediyor.

Dumandağ ‘Kasaplar Arefe Günü 18.30’a Kadar Açık Olacak’

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, arefe günü kasapların, 17’de değil, 18.30’da dükkanlarını kapatmaları için gerekli izinleri aldıklarını duyurdu.

MetroPOLL Cumhur İttifakı'nın oy oranını açıkladı!

MetroPOLL araştırma şirketinin nisan ayı anket sonuçları açıklandı. Şirketin kurucusu Özer Sencar, araştırma sonuçlarını Twitter hesabından paylaştı.

Meclis'teki 5 partiden ortak açıklama!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan 5 parti, ortak bildiriyle İsrail'i kınadı. Hazırlanan ortak metinde, "Bu zulmü ve hukuk tanımazlığı şiddetle kınıyoruz" denildi.

Kavaklı ‘Zalimlere Karşı Dik Duruşunuz Elbette Zaferi Getirecektir’

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı terör şebekesi siyonist çetenin, nihai emeli olan Mescid-i Aksa’yı tamamen işgal etmek için fırsat kolladığını ve bu yüzden saldırılarını arttırdığını belirterek kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Mescid-i Aksa'da ki Zulme Dur Demek İçin Araçlarla Konvoy Düzenlendi

Memur-Sen Elazığ Kültür Park girişinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde Mescid-i Aksa'da ki zulme dur demek için araçlarla konvoy düzenlendi.

Işıkver, Tetiş Yapı’daki görevlerinden ayrıldığını açıkladı!

İş insanı Semih Işıkver, Tetiş Yapı’daki görevlerinden ayrıldığını belirterek “Tetiş Yapı Anonim Şirketi ile bugün itibariyle herhangi bir ticari bağlantımın kalmadığının bilinmesini isterim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Filistin hamlesi

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile ayrı ayrı birer telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in uyguladığı terörü ve işgali durdurmak için başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyayı harekete geçirmek üzere ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Başkan Erdem ‘Medya Kuruluşları da KOSGEB Desteğinden Yararlanmalı’

Yerel Medya Kuruluşlarının pandemi döneminde adeta yaşam savaşı verdiğini belirten Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem; “Yerel medya kuruluşlarının da KOSGEB’in 3 yıl geri ödemesiz 75 bin liralık KOBİ Finansman Destek Programı’ndan yararlanması gerekiyor” dedi.

Kudüs İçin Selalar Okundu Dualar Edildi

Filistin halkının, İsrail güçlerine karşı mücadelesi devam ederken, Türkiye’de de tüm camilerde Filistinliler için dualar edildi. 81 ilde olduğu gibi Elazığ’da da öğlen namazından sonra selalar okunarak, dualar edildi.

İsrail savaş uçakları ile vurdu! 3’ü çocuk 9 kişi şehit oldu

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail savaş uçakları tarafından Gazze Şeridi’ne düzenlenen saldırıda 3’ü çocuk 9 kişinin şehit olduğunu açıkladı.

STK Platformu, Çiftçiye Fide Dağıttı

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, çifçtilerin üretimine katkı sağlamak adına fide dağıtımı gerçekleştirdi.

Bölgenin İlk Kiraz Hasadı İçme Köyü’nde Yapıldı

Bölgenin ilk kiraz hasadı başladı. İçme Köyü’nde kiraz hasadına katılan Tarım ve Orman İl Müdürü turan Karahan, Elazığ’ın Doğu Anadolu Bölgesi’nde kiraz üretimine öncülük eden bir il olduğunu söyledi.

BU BİR SİTEMDİR!