Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İçişleri Bakanlığı Pazar Yerleri Genelgesi Yayımladı

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi.

PTT Merkez Müdürlüğü Kapatıldı

Elazığ İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nde koronavirüsle mücadele kapsamında PTT Merkez Müdürlüğü binasının tam kapanma süreci boyunca kapatılmasına karar verildi.

7 aydır yükseliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon 6 aydır devam eden yükseliş tendini sürdürdü ve peş peşe 7. ayında da yükseldi. Yıllık enflasyon Nisan'da yüzde 17.4 oldu.

TÜKAF Genel Başkanı Uğur 'Sektörümüz İflas Noktasındadır'

Genel Merkezi Elazığ'da bulunan Tüm Kafeciler ve Organizasyoncular Derneği (TÜKAF ) Genel Başkanı Yusuf Uğur yazılı bir basın açıklaması yaptı.

ELİYGAD'dan Basın Özgürlüğü Günü Mesajı

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD) Başkanı Muhammet Baygeldi, 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Manuel çalışma izni 7 Mayıs'a uzatıldı

Kapanma döneminde çalışan ve iş yeri yetkilisinin imzasıyla düzenlenen manuel çalışma izni görev belgesinin süresi 7 Mayıs'a kadar uzatldı.

Elazığ’da İhtiyaç Sahibi Aileler Unutulmadı

Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere daha fazla ulaşmak isteyen Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinin görevli gençlik liderleri ve gönüllü gençleri, hayırsever iş insanlarının destekleriyle yardım kolilerini hazırladılar.

İçişleri Bakanlığı merak edilen soruları yanıtladı!

İçişleri Bakanlığı tam kapanma döneminde "yapılacak emekli maaş ve ikramiye ödemeleri için emekliler bankalara gidebilecek mi?" sorusunu yanıtladı.

Çaykur Rizespor'a mağlup olan Denizlispor küme düştü

Süper Lig'in 39. haftasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Denizlispor'un ligin bitimine 3 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti.

Bayramdan Sonra Vakalar Düşmezse Çok Daha Sıkı Tedbirler Yolda!

Türkiye'de bayramdan sonra günlük vaka sayılarının 5 binin altına indirilmesi hedefleniyor. Vaka sayılarında istenilen düzeye ulaşıldığı takdirde sınırlamaların kaldırılması gündeme gelecek. Ancak vaka sayılarının hedeflenen seviyelere düşmemesi durumunda ise toplumun büyük bir kısmı aşılanana kadar çok daha sert tedbirlerin alınabileceği belirtiliyor. Aşı olmayan kişilerin ve yaş gruplarının toplumdaki dolaşımını azaltmaya yönelik tedbirler de bunların arasında.

Açık ‘Fabrikamız endüstri 4.0’a çok uygun bir fabrika’

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Dünya Gazetesi ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği işbirliği ile düzenlenen “Sanayide Maden Panelleri-1” Çimento Sektörü toplantısına katılarak sektörün mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri ile dijital dönüşüm ve yeşil mutabakat konularında değerlendirmelerde bulundu.

Elazığspor, 26 Yıl Sonra 3. Lige Düştü

Elazığspor, 26 yıl sonra 2. lige veda etti. Deplasmanda Pendikspor’la 2.-2 berabere kalan 54 yıllık bordo beyazlı kulübümüz, ligin bitimine bir hafta kala matematiksel olarak 3. Lig’e düştü.

Elazığ Bölgede Üçüncü

2021 Yılının ilk 3 ayına ait patent başvurusu iller dağılım sonuçlarını paylaştı. Elazığ, Doğu Anadolu Bölgesi'nde en çok başvuru yapan 3’üncü il oldu.

Milletvekili Bulut, Tarım ve Orman Alanındaki Yatırımları Anlattı

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Türkiye her alanda olduğu gibi tarım ve orman yatırımlarında da büyük atılımlar gerçekleştirdi. Elazığ’da bu atılımlardan payına düşeni aldı” diyerek Elazığ’da yapılan çalışmaları açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Çalışma İzin Belgesi Genelgesi Yayımladı

İçişleri Bakanlığı tarafından “Çalışma İzinleri Görev Belgeleri”ne ilişkin genelge yayımlandı. İçişleri Bakanlığı “Çalışma İzin Belgesi” ile alakalı genelge yayımlandı.