Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gülyüz ‘Tam Kapanmayı Esnafımız Kaldıramaz’

El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek tam kapanmayı esnafın kaldıramayacağını söyledi.

Başkan Ulaş ‘Tam Kapanma Esnafı Bitirir’

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek tam kapanma esnafı bitireceğini söyledi.

Pentagon'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması

Pentagon Sözcüsü John Kirby, Başkan Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin açıklamasının Türkiye ile askeri ilişkileri etkilemeyeceğini söyledi.

Elazığ’da Haftalık Vaka Sayıları Kaç Oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il il koronavirüs vakalarını açıkladı. Bakan Koca’nın açıkladığı verilere göre, bir haftada Elazığ’da 100 bin kişide 300,70 oranında virüs tespit edildi.

Milli Eğitim Bakanlığından açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB); resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'den 17 Mayıs 2021'e kadar yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığı Tam Kapanmanın Detaylarını Açıkladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile valiliklerine koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram sonuna kadar uygulanacak olan tam kapanmanın detaylarının olduğu genelge gönderildi.

Tuhafiyeciler Odası protokol imzaladı

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ve ilimizde faaliyet gösteren bir ilaçlama ve dezenfekte firmasıyla indirim protokolü imzalandı.

Elazığ’da Kaç Kişi Koronavirüs Aşısı Oldu?

Türkiye'nin 81 ilinde aşılama çalışmalarının başlamasıyla birlikte vatandaşlar kaç kişinin aşı olduğunu merak ediyor. Bu kapsamda Elazığ’da 8 Mart 2021 tarihi itibariyle kaç kişi koronavirüs aşısı oldu? Hekim ve sağlık çalışanlarının aşılanmasının ardından yaşlı, kronik hastalar ve vatandaşların aşılamaları da devam ediyor.

Bill Gates pandeminin biteceği tarihi açıkladı

Microsoft'un kurucusu Bill Gates pandeminin seyri hakkında açıklamalarda bulundu. 'Hayat ne zaman normale dönecek?' sorusuna yanıt veren Gates 2022 yılına işaret etti.

Kabine bugün toplanıyor! Hangi yasaklar geri geliyor

Kabine toplantısı bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. En önemli gündem maddesi Ramazan Bayramı sonrasına kadar 3 haftalık tam kapanma kararı olacak. 3 haftalık sokağa çıkma yasağı gelirse neler yasak neler serbest olacak? Hangi işyerleri açılacak hangileri kapalı kalacak? İşte son dakika ayrıntıları...

Yentür 1915 Olayları Soykırım Değildir!

ABD tarafından yapılan Ermeni soykırımı açıklamalarını Elazığ Baro Başkanı Mustafa Yentür kınadı. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı tarafından Ermeni soykırımı açıklaması yapıldı. Yapılan bu açıklamayı Elazığ Baro Başkanı Mustafa Yentür kınadı.

Özer'in yakalanması için 4 farklı ülkeye ekip gönderildi

2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı öne sürülen Faruk Fatih Özer'in yakalanması artık an meselesi. 4 ülkeye özel ekip gönderildi, çalışmalar sürüyor.

Biden'a karşı Türkiye'ye destek telefonu!

Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi, Çavuşoğlu’nu 1915 olaylarına ilişkin Türk tezlerine destek verdiğini vurguladı.