Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Erdoğan yerli aşı için tarih verdi!

Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli aşının ne zaman kullanılabileceğini açıkladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Güneş Enerji Santrali (GES) Projesinde Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi’ne ekonomik anlamda katkı sunacak projeler arasında yer alan Güneş Enerji Santrali (GES) faaliyete geçmek için gün sayıyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan Yeni Genelge

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Seyahat İzin Belgesi konulu ek genelge gönderdi.

Vali Yırık '1 Mayıs Emeğe Verilen Değerin ve Saygının İfadesidir'

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Vali Yırık, “Emeğe verilen değerin göstergesidir” dedi.

Elektrik ve doğalgaz faturası müjdesi!

17 günlük tam kapanma öncesi elektrik ve doğalgaz faturalarıyla ilgili flaş karar geldi. Faturaların son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrasına alınacak şekilde değerlendirme yapılacak. Tam kapanma sonrası fatura ödemeleri gerçekleştirilecek.

İçişleri Tam Kapanmada Sıkça Sorulan Sorulara Ekleme Yaptı

İçişleri Bakanlığı tam kapanmada sıkça sorulan sorulara ekleme yaptı. Kısıtlamadan muaf tutulan kişiler listesi güncellendi.

Başkan Çağlar ‘Elazığ’a Özgü Ekonomik Bir Model Yaratılmalı’

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çağlar, Elazığ’ın ekonomi modeli ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Çağlar, “Kısa vadede Elazığ ekonomisi açısından potansiyeli olan; Turizm, Tarım-Hayvancılık, Su ürünleri sektörlerinin öncelikli olarak dikkate alınması ve bu sektörlerde geniş (fazla) çalışma alanı oluşturulması ve böylece çok kişiye gelir ve iş olanağı yaratılması uygun olacaktır” dedi.

27. Sayımız Baskıda

Aylık haber aktüel dergisi Detay, 27. sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor. Şehrin bir aylık gündeminin ele alındığı derginin Nisan sayısının kapağında AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a yer verildi.

Bakan Koca duyurdu! Vaka sayısı en çok artan ve azalan iller

Geçen haftaya göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan iller; Zonguldak, Gümüşhane, Kırşehir, Ağrı ve Giresun. En çok azalan illerse Yalova, Kastamonu, Çanakkale, Samsun ve Yozgat oldu.

Hindistan varyantına karşı etkili mi? Uğur Şahin'den açıklama

Corona virüs aşısını geliştiren bilim insanı BioNTech CEO’su Uğur Şahin, aşılarının çifte mutasyona sahip Hindistan varyantına karşı testlerinin sürdüğünü ve aşısının bu varyanta karşı etkili olacağından emin olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı Madde Madde Açıkladı!

Türkiye, koronavirüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayarak 17 Mayıs sabah saat 05.00’e kadar 17 gün tam kapanacak. Peki tam kapanma ne anlama geliyor? Nereler açık, neler serbest olacak? Yasaklardan kimler muaf tutulacak? İşte İçişleri genelgesine göre tüm detaylarıyla tam kapanma...

Elazığ İHH ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’

Tüm dünyada yetim faaliyetlerini artırarak devam ettiren İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ’da da yetimlerin ve ailelerinin sorunlarını azaltmak adına önemli faaliyetler gerçekleştiriyor.

İlim Yayma Cemiyeti Bin Çocuğa Bayramlık Dağıttı

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl gerçekleştirdiği Ramazan dağıtımını bu yılda yaptı.