Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Erkaya Yırık, Bayram Namazı Sonrası Soruları Cevaplandırdı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu. Elazığlıların bayramını tebrik eden Vali Yırık, koronavirüse dikkat çekerek Elazığ’daki vaka durumuyla ilgili bilgiler verdi. Vali Erkaya Yırık ayrıca konutların ne zaman teslim edileceğine dair soruya ise “teslim edilmeyen çok az sayıdaki konutlar da teslim edilmeye devam edilecek” dedi.

Elazığ İl Yöneticileri Cami Cemaatiyle Bayramlaştı

Elazığ’da kılınan Bayram namazının ardından il protokolü sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek cemaatle bayramlaştı.

ELİYGAD'dan Ramazan Bayramı mesajı

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD), tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını tebrik etti.

Başkan Şerifoğulları’nın Bayram Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bayramın başta İslam âlemi olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını nihayete erdirerek bayrama ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Şerifoğulları, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle pandemi tedbirleri çerçevesinde bu bayramı da sevdiklerimizden ayrı geçirecek olmanın hüznü içerisindeyiz. İnanıyorum ki alınan tedbirlere uyarak bu zorlu günleri de geride bırakacak ve nice güzel bayramlara hep birlikte daha büyük coşkuyla kavuşacağız; çünkü bayramlar milli ve dini duygularımızı karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde yaşadığımız en özel günlerimizdir.

Vali Yırık Elazığ’daki Vaka Sayılarıyla İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığlıların bayramını kutlayarak, vatandaşların bayramda da tedbiri elden bırakmamalarını ve ziyaretler yapmamalarını istedi. Elazığ’daki vaka sayıları ile ilgili konuşan Vali Yırık, “Tam kapanma sürecinde 300’ün üzerinde idi ama bugün itibariyle artık yüzlerin altına düşmüş olduk” dedi.

ELFED İki Bin Adet Kitabı Vali Yırık’a Teslim Etti

ELFED, Elazığlı yazarımız Ahmet Kabaklı tarafından kaleme alınan “Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy” kitaplarından iki bin adedini öğrencilere dağıtılmak üzere Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teslim etti.

Başkan Arslan’ın Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle, Elazığ Ticaret Odası Başkanı Asilhan Arslan kutlama mesajı yayımladı.

Vali Erkaya Yırık’tan Bayram Mesajı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında kısıtlamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığlı Kayyum Kars'ta neler yaptı?

İçişleri Bakanlığı 'Terör Yok, Hayat Var' mottosuyla görevlendirme yapıldıktan sonra Kars Belediyesi'nde 26,7 milyon borcun ödendiği, 20,5 milyon TL yatırım yapıldığını açıkladı.

Mutlu Bayramlar

Başkan Şerifoğulları Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden ulaşım, altyapı, çevre ve temizlik çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldırım ‘Kural tanımayan şımarık İsrail’i şiddetle kınıyorum’

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İsrail tarafından Filistin’e yapılan saldırıyı kınadı.

Otobüs seferlerine bayram düzenlemesi

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm ülkede uygulanan tam kapanma dönemi dolayısıyla Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşım sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

İl Özel İdaresi Çocukların Yüzünü Güldürdü

İl Özel İdaresi ekipleri köylerde depremde hasar gören evleri yıkım ve yeni konutlar için alan açma çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar ve çocuklarla yakın diyalog kurmaya devam ediyor.