Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Normalleşme başlıyor! Hangi kısıtlamalar kalkacak?

Yaklaşık 3 hafta süren tam kapanma 17 Mayıs itibariyle bitiyor. Hangi kısıtlamalar kalkacak? İşte milyonlarca kişinin merakla beklediği detaylar...

Başhekim Keleş Hastane Çalışanlarının Bayramlarını Kutladı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, Ramazan Bayramı dolayısıyla hastane personelleri ile bayramlaştı.

Elazığ Belediyesi Bayramda Çocukları Unutmadı

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan dolayı bayram sevincini evlerinde yaşamak zorunda kalan çocuklara sürpriz yaptı.

TOBB Heyeti Kırgızistan’da Üst Düzey Görüşmelerde Bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kırgızistan’da üst düzey görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelere Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı.

Yentür ‘Doğu Türkistan’da Millet Bilinci Yok Edilmeye Çalışılmaktadır’

Elazığ Baro Başkanı Av. Mustafa Yentür, Çin tarafından Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine yapılan zulüm ile ilgili açıklama yaptı. Yentür, “Doğu Türkistan Uygur Türkleri’nin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 20'ye yakın ülkeyle Filistin diplomasisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Filistin'deki kanlı saldırılarının durdurulması ve uluslararası camianın İsrail'e güçlü bir tepki ve caydırıcı bir ders vermesi için yoğun bir diplomasi trafiği yürütüyor.

Acar ‘Mahalle Sakinlerinin İmar Planı İle İlgili Sıkıntıları Var’

İstasyon Caddesi’nde otopark yapılacağını ifade eden Akpınar Mahalle Muhtarı Raif Acar, 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yapıları hasar alan mahalle sakinlerinin imar planıyla ilgili sıkıntılarının olduğunu söyledi.

Mehmet Ağar, Süleyman Soylu'nun açıklamasının ardından özür diledi! 'Dilim sürçtü'

YALIKAVAK Marina için "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" diyen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar sözleri nedeniyle Emniyet teşkilatından ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan özür diledi.

Gazze'de Şehit Sayısı 83'e Yükseldi

İsrail'in saldırıları nedeniyle şehit olan Filistinlilerin sayısı 83'e yükseldi.

Evde Kalan Çocukların Bayram Harçlığı ve Oyuncakları Gönüllü Annelerden

Elazığ'da bir grup anne, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" dolayısıyla evden çıkamayan çocuklara Ramazan Bayramı coşkusunu yaşatabilmek için kapı kapı dolaşarak, bayram harçlığı, şeker ve oyuncak dağıtıyor.

Müsiad Bayram Namazı Sonrası Çay Ve Simit İkramında Bulundu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi her bayram yaptığı gibi bu bayramda Harput’ta bayram namazı sonrası çay ve simit ikramlarında bulundu.

Fethin simgesi 'kılıçla hutbe' yine zorlarına gitti!

Fethin sembolü olarak Hz. Ömer'den, Osmanlı'ya ve dahi günümüze kadar gelen 'kılıçla hutbe' yine malum çevrelerin zoruna gitti.

Yüz binlerce Müslüman Bayram namazını Mescid-i Aksa'da eda etti

Doğu Kudüs'teki Filistinliler, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı için Harem-i Şerif'e akın etti.

AK Parti'nin son anketinin sonuçlarını açıkladı!

AK Parti'nin Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, son kamuoyu araştırmasının sonuçlarını açıkladı. "Cumhur İttifakı’nın oyu yüzde 51" diyen Mustafa Şen, anketçileri topa tuttu...

Süleyman Soylu 'meydan okudu! Sedat Peker ve Mehmet Ağar için neler söyledi

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'dan, organize suç örgütü lideri Kırmızı Bülten'le aranan Sedat Peker'in iddialarına sert tepki geldi. Peker için "Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği" diyen Bakan Soylu, Mehmet Ağar'dan da "Biz olmasak mafya çökecekti" sözleri için düzeltme istedi.